CELEBRITIESSHOWBIZΑφροδίτη Γεωργίου: Οι λόγοι αποχώρησής της από τον Ant1 (βίντεο)

Αφροδίτη Γεωργίου: Οι λόγοι αποχώρησής της από τον Ant1 (βίντεο)

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media, η Αφροδίτη Γεωργίου, πριν από μια εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Ant1.

Μετά από πέντε χρόνια εργασίας της στο κανάλι, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κλείσει αυτό τον κύκλο. Το απόγευμα της Τρίτης η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα Καλά» και μίλησε για πρώτη φορά στον αέρα για την αποχώρησή της.

Σύμφωνα με την ίδια δεν υπήρχε κάποιο παρασκήνιο γύρω από την αποχώρησή της και, όπως είπε, πρόκειται για ένα βελούδινο διαζύγιο με το κανάλι.

«Είχα μια άψογη συνεργασία στον ΑΝΤ1. Έφυγα φορτωμένη με αγάπη και ζεστές ευχές. Ο Αντ1 κατανόησε τους λόγους μου…Δεν εξελισσόμουν όσο εγώ θα ήθελα. Όταν κόπηκε το Follow και μου είπαν να πάω στο παλιό δεν ήθελα. Μου είπαν φέρε άλλες ιδέες, πήρα δύο τρεις ιδέες, αλλά δεν έβγαινε. Η ανάγκη του σταθμού ήταν στο παλιό Follow…Ένιωθα άσχημα να τον επαναφέρω…Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό παρασκήνιο…Σκέφτεσαι, είμαι χαρούμενη, είμαι καλά; Τότε πρέπει να δράσεις. Ήταν μια παρα πολύ δύσκολη απόφαση…», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γεωργίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS