CELEBRITIESSHOWBIZAλέξης Γεωργούλης: «Η σχέση μου με τη Σωτηροπούλου δεν είναι αλήθεια!»

Aλέξης Γεωργούλης: «Η σχέση μου με τη Σωτηροπούλου δεν είναι αλήθεια!»

​Νέο… επεισόδιο στο σήριαλ με τη φημολογούμενη σχέση του Αλέξη Γεωργούλη με την Τόνια Σωτηροπούλου. Αν και τους έχουν «τσακώσει» μαζί πολλές φορές, ο ηθοποιός δηλώνει πως τίποτα από όσα γράφονται για εκείνους είναι αλήθεια.

Από τον Μάρτη του 2014 είναι σε εξέλιξη το «θρίλερ» της σχέσης των δύο ηθοποιών, οι οποίοι έχουν απαθανατιστεί σε τρυφερά ενσταντανέ, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην Μύκονο. Ωστόσο, σε αλλεπάλληλες συνεντεύξεις και δηλώσεις, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ειδύλλιο.

Παίρνοντας συνέντευξη από τον Αλέξη η Κατερίνα Καινούργιου, τον ρώτησε ευθέως γιατί δεν παραδέχεται τη σχέση του με την Τόνια κι εκείνος ανέφερε: «γιατί δεν είναι αλήθεια».

«Το lifestyle δεν πατάει σε αυτό που λέμε “θέλω να δώσω μια αλήθεια, θέλω να μάθω ότι αυτό συμβαίνει”. Πατάει στο “θέλω να ρίξω πιπέρι, θέλω να βάλω μυρωδικά σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα”, oπότε δεν ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια ή όχι. Γιατί, ούτως ή άλλως, δεν κάνει και κακό», πρόσθεσε ο ηθοποιός, ενώ, όταν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε πως με την Τόνια θα ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι, εκείνος απάντησε: «σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ. Σε ευχαριστώ και εκ μέρους της Τόνιας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS