CELEBRITIESSHOWBIZΑλίκη Κατσαβού: Η σύντροφος του Κώστα Βουτσά μιλά πρώτη φορά για το...

Αλίκη Κατσαβού: Η σύντροφος του Κώστα Βουτσά μιλά πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν

Για την εγκυμοσύνη της, το φύλο του μωρού και τον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Βουτσά μίλησε χθες η Αλίκη Κατσαβού, αποκαλύπτοντας πως μέχρι στιγμής έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.

«Δεν χρειάζεται να κάνω ιδιαίτερα πράγματα αλλά κάθε εγκυμοσύνη έχει την πορεία της. Αν δεν φτάσει κανείς στον πέμπτο μήνα δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Αν δεν είχα την πίεση από τα Μέσα, θα άφηνα να φανεί η κοιλίτσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη. Το θέλαμε πολύ και οι δυο. Και αυτό ολοκληρώνει κάθε ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε όλους αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν τη διαφορά ηλικίας, αλλά και το γεγονός πως ο ηθοποιός θα γίνει ξανά πατέρας στα 84 του χρόνια, η Αλίκη είπε: «Όταν κάποιος θέλει ένα παιδί, αυτό είναι πάνω απ΄ όλα. Δεν μπορεί να μπαίνει στο δίλημμα ή θα κάνω το παιδί που επιθυμώ ή θα αφήσω τον άνθρωπο που αγαπώ. Αφού μπορώ να τα συνδυάσω. Δεν είμαι θεός να ξέρω πότε θα φύγει ο καθένας μας. Επειδή τον Κώστα θα τον έχουμε νομίζω για μια 50ετια ακόμα κοντά μας!»

Μάλιστα δεν έκρυψε πως το παιδί έγινε με εξωσωματική, καθώς «είχα κάποια προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω», αλλά και ότι κατά πάσα πιθανότητα το μωρό θα είναι αγοράκι!

Όσο για το γάμο, η σύντροφος του Κώστα Βουτσά αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο. «Θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Αθηνών» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS