CELEBRITIESSHOWBIZΑνατροπή με την Κύπρια παίκτρια στο «Hell’s Kitchen»! (βίντεο)

Ανατροπή με την Κύπρια παίκτρια στο «Hell’s Kitchen»! (βίντεο)

Με ανατροπή ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας στο Hell’s Kitchen. Συγκεκριμένα, στη διαδικασία αποχώρησης, η απόφαση που πήρε ο Έκτορας Μποτρίνι ξάφνιασε τους παίκτες από την κόκκινη ομάδα που ήταν για ακόμη μια φορά στον «τάκο».

Ιωάννα Βουτσά και η Κύπρια Μαρία Παρπέρη βρέθηκαν ενώπιον του chef, ο οποίος έστειλε πίσω την πρώτη και κράτησε μπροστά την δεύτερη.

«Θεωρώ ότι ήσουν πάρα πολύ κακή απόψε. Δούλεψες τρεις ώρες για να βγάλεις τρεις μερίδες μακαρόνια, το οποίο το θεωρώ τραγικό. Η pasta ήταν χάλια, το ριζότο ήταν χάλια, καταλαβαίνεις… Άρα, ό,τι και να λέμε, θεωρώ είναι περιττό. Δεν θεωρώ ότι η απόφασή μου θα είναι άδικη. Μέσα σου, όμως, βλέπω κάτι πολύ σημαντικό. Και θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία», είπε ο Έκτορας στην Κύπρια διαγωνιζόμενη και έκανε την ανατροπή, γνωστοποιώντας πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση!

Η απόφαση έγινε δεκτή με ανακούφιση από τις παίκτριες, ωστόσο, ο chef τις προειδοποίησε πως «την επόμενη φορά που θα γίνει ένα σέρβις σαν το αποψινό, μπορεί να φύγετε δύο ή τρεις παράλληλα!».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS