CELEBRITIESSHOWBIZΑναβάλλει για λίγο τις συνεντεύξεις ο «Ορφέας» λόγω του «Ορέστη»

Αναβάλλει για λίγο τις συνεντεύξεις ο «Ορφέας» λόγω του «Ορέστη»

Χαμός έγινε τις τελευταίες ημέρες με την τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ» και την κατά φαντασία σύνδεση που ανέφεραν διάφορα δημοσιεύματα για τον serial killer της σειράς «Ορφέα» και τον «Ορέστη».

Καθώς η κοινή γνώση στην Κύπρο αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, αφού η είδηση του serial killer της Κύπρου έχει κατακλύσει το internet, παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση, συμβαίνουν και τα περίεργα που πραγματικά μας βάζουν σε σκέψεις.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (07/05), κυκλοφόρησε μια είδηση η οποία αναφερόταν στην διακοπή της τηλεοπτικής σειράς «Το Τατουάζ», μετά από παράπονα τηλεθεατών στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης  που διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του like.com.cy αυτές οι καταγγελίες δεν έγιναν ποτέ, ωστόσο η είδηση από μόνη της κατάφερε να ταρακουνήσει τους συντελεστές της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και την παραγωγή οι οποίοι κατέληξαν στην προσωρινή παύση των συνεντεύξεων του πρωταγωνιστή Νίκου Πολυδερόπουλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS