CELEBRITIESSHOWBIZΑνδρέας Γιόρτσιος: Η επαγγελματική περιπέτειά του και το νέο του βήμα

Ανδρέας Γιόρτσιος: Η επαγγελματική περιπέτειά του και το νέο του βήμα

Για την πρόσφατη επαγγελματική περιπέτειά του αλλά και το νέο βήμα του, μίλησε ο Ανδρέας Γιόρτσιος στο περιοδικό HELLO! Κύπρου.

Ο δημοσιογράφος είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που έδωσαν τα χέρια με τον νέο ραδιοφωνικό σταθμό Active 107.4 και 102.5, ο οποίος ήρθε να ενισχύσει δυναμικά το χώρο της ενημέρωσης και να απευθυνθεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

«Ευχάριστη αλλαγή και νέα πρόκληση. Ένας φρέσκος ραδιοφωνικός σταθμός, ο Active στελεχώνεται από φίλους και εκλεκτούς συναδέλφους και έτσι, όταν μου έγινε η πρόταση για να αναλάβω μία εκπομπή είπα αμέσως ναι.» δήλωσε ο δημοσιογράφος για τη συνεργασία του με τον Active.

Στην ερώτηση τι έγινε τελικά με το Plus που θα γινόταν Epsilon, o δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει για την περιπέτειά του με το κανάλι:

«Δεν γνωρίζω τι έγινε κι αυτή είναι η αλήθεια. Εικασίες μόνο μπορώ να κάνω. Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε μεγαλόπνοα και η αλήθεια είναι ότι έχω μάθει να κρατώ μικρό καλάθι. Ωστόσο το κανάλι όταν με προσέγγισε και μου πρότεινε να στήσω το τμήμα ειδήσεων και να αναλάβω την παρουσίαση του δελτίου, μου παρουσίασε κάποια δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα στη συνέχεια άλλαξαν και πολλές από τις υποσχέσεις που δόθηκαν δεν τηρήθηκαν. Και σε ό,τι με αφορά, είχα ένα συμβόλαιο το οποίο τήρησα στο έπακρο. Η δική μου συνεργασία με το κανάλι έληξε όταν διεκδίκησα νομικά να τηρεί και το άλλο μέρος τις συμβατικές υποχρεώσεις του.»

Μιλώντας για τη ζωή του στην Κύπρο, αποκάλυψε ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και ότι αισθάνεται πλέον Κύπριος: «Έχει πολλά χρόνια, από το 2001 συγκεκριμένα, που πήρα την απόφαση ότι θα μείνω οριστικά στην Κύπρο. Και μπορεί τυπικά να μην είμαι, αλλά ουσιαστικά νιώθω και είμαι εντελώς Κυπραίος!»

Πιστός follower διεθνών προσωπικοτήτων, φανατικός των βραβείων Όσκαρ αλλά και των Debates, φιλόζωος και λάτρης της φύσης, ο Ανδρέας Γιόρτσιος μέσω της εκπομπής του, «Δράση – Αντίδραση» στον Active 107.4 και 102.5 μεταφέρει καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι και τις 12:00) λεπτομέρειες για τη δράση προσωπικοτήτων και οργανώσεων, αλλά ταυτόχρονα μεταδίδει και τις συνέπειες και αντιδράσεις για την κάθε περίπτωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS