CELEBRITIESSHOWBIZΑνδρέας Μικρούτσικος και Σοφία Βόσσου προκάλεσαν ανατριχίλα ερμηνεύοντας την «Άνοιξη» 32 χρόνια...

Ανδρέας Μικρούτσικος και Σοφία Βόσσου προκάλεσαν ανατριχίλα ερμηνεύοντας την «Άνοιξη» 32 χρόνια από την Eurovision του 1991(vid)

“Δεν με κάλεσε ποτέ η κρατική τηλεόραση. Πέρασαν 32 χρόνια και ήρθε το J2US να κάνω πρώτη εμφάνιση ως συνθέτης και στιχουργός του κομματιού. Τους συγχωρώ”, σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μία ακόμη ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε για το τηλεοπτικό κοινό ο Νίκος Κοκλώνης στο αποψινό J2US με άρωμα Eurovision. Συγκεκριμένα, μετά την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή και τη live ερμηνεία του «Ελλάδα, χώρα του φωτός», σειρά πήρε μία ακόμη ελληνική συμμετοχή, που άφησε το δικό της στίγμα στην ιστορία του διαγωνισμού.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου, 32 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του κομματιού «Άνοιξη», με το οποίο κατέλαβαν τη 13η θέση, επέστρεψαν από κοινού στη σκηνή του J2US και συγκίνησαν με την επανεκτέλεσή του εν λόγω τραγουδιού.

«Πριν 32 χρόνια έγραψα την Άνοιξη, την παίξαμε στη Ρώμη, διακρίθηκε το κομμάτι, άφησε το στίγμα του αλλά η κρατική τηλεόραση δεν με φώναξε ποτέ να τραγουδήσουμε την Άνοιξη. Πέρασαν 32 χρόνια και ήρθε το J2US να κάνω πρώτη εμφάνιση ως συνθέτης και στιχουργός του κομματιού. Τους συγχωρώ μέσα από τον ήχο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS