CELEBRITIESSHOWBIZΆννα Βίσση: «Θα γυρνούσα πίσω το χρόνο για να ξαναπαντρευτώ τον Καρβέλα»

Άννα Βίσση: «Θα γυρνούσα πίσω το χρόνο για να ξαναπαντρευτώ τον Καρβέλα»

Στο στούντιο του Active Radio και στην εκπομπή της Άντρης Δανιήλ «Ατζέντα», βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 11 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση. Η μεγάλη σταρ μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τις  επικείμενες συναυλίες της στην Κύπρο και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι περνάει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα δύο της εγγόνια, παιδιά της κόρης της, Σοφίας. Η τεράστια αγάπη, όπως λέει, που νιώθει είναι κάτι που κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει εκτός κι αν το ζήσει.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του Active ποια στιγμή της ζωής της θα ήθελε να ξαναζήσει, απάντησε χωρίς κανένα δισταγμό ότι θα ήθελε να γυρίσει πίσω το χρόνο για να ξαναπαντρευτεί τον Νίκο Καρβέλα. Ο λόγος, όπως αποκαλύψε είναι γιατί θα ήθελε να κάνει το γάμο της εντελώς διαφορετικό και να φορέσει ένα εντελώς διαφορετικό νυφικό. Είπε: «ήμασταν δύο παιδιά τότε, χίπηδες, ο Νίκος πιο χίπης από μένα και θεωρώ ότι έτσι έπρεπε να παντρευτούμε. Ξυπόλητοι…». Αποκάλυψε επίσης, ότι δεν ντύθηκε όπως ήθελε εκείνο το βράδυ γιατί ήταν 3 μηνών έγκυος στη Σοφία.

Για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα είπε ότι μάλλον θα κρατήσει για πάντα, αν και «γερασμένη» γιατί πέρασε από πολλά, άσχημα και καλά.

Μαζί ετοιμάζουν για του χρόνου μία όπερα την οποία θα ανεβάσουν στο θέατρο για τέταρτη φορά. Φέτος θα εμφανίζεται στο Ερμού, στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσε η Άννα Βίσση στην Άντρη Δανιήλ στα παρακάτω βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS