CELEBRITIESSHOWBIZΑνυπόφορη μητέρα που εξευτελίζει τα παιδιά της η Madonna, σύμφωνα με τον...

Ανυπόφορη μητέρα που εξευτελίζει τα παιδιά της η Madonna, σύμφωνα με τον Ritchie

Την κηδεμονία του γιου του Rocco από τη Madonna, έχει σκοπό να διεκδικήσει ο Guy Ritchie, αφού ο ίδιος ο 15χρονος αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι με τη μητέρα του εξαιτίας της συμπεριφοράς της. «Θα μείνω εδώ bro» έγραψε στο Instagram του ενώ φέρεται να έχει κάνει block τη μητέρα του στο κοινωνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Post η Μαντόνα φέρεται να ελέγχει το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών της, ορίζοντας τις παρέες τους και τιμωρώντας τους όταν δεν περνά το δικό της.

«Όταν είναι στην Αγγλία ο Ρόκο μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή, χωρίς τη Μαντόνα και χωρίς παπαράτσι», σχολίασε στην εφημερίδα συνεργάτης του σκηνοθέτη. «Εδώ μπορεί να παίζει κιθάρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να περιορίζεται στα χόμπι και τις απολαύσεις του. Μπορεί να κάνει πιο εύκολα φίλους στην Ευρώπη. Στη Νέα Υόρκη οι περισσότεροι τον πλησιάζουν για να προσκληθούν στο σπίτι της μητέρας του». συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μαντόνα παρόλο που μπορεί να μοιάζει μοντέρνα, είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τα παιδιά της, απαιτώντας από αυτά να ακολουθούν τη μακροβιοτική διατροφή, απαγορεύοντας τα γλυκά, τη σοκολάτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το αλάτι και τα συντηρητικά. Επίσης, απαγορεύει την τηλεόραση και όταν τα παιδιά της παρατάνε πράγματα στο πάτωμα, τους τιμωρεί στερώντας τα από αυτούς. Όταν μια δεκαετία πριν η Μαντόνα ρωτήθηκε γιατί επιβάλλει αυτή την τιμωρία στη Λούρδη απάντησε: «Πρέπει να κερδίσει πίσω τα ρούχα της τηρώντας κάποιους κανόνες, πρέπει να μάθει να μην είναι ακατάστατη. θα φοράει τα ίδια ρούχα κάθε μέρα στο σχολείο μέχρι να πάρει το μάθημα της».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS