CELEBRITIESSHOWBIZΑποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads η Χριστίνα Κολέτσα (βίντεο)

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads η Χριστίνα Κολέτσα (βίντεο)

Οριστική είναι η απόφαση της Χριστίνας Κολέτσα να αποχωρήσει από το NOMADS, όπως είδαμε στην αρχή του επεισοδίου που προβλήθηκε την Πέμπτη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια έφερε τα πάνω – κάτω λίγο πριν το αγώνισμα της Τετάρτης, κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης όλων των παικτών για το ρύζι. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο και να του πει σε λίγα λεπτά την απόφασή της, ωστόσο, στα χθεσινά πλάνα δεν είδαμε ποτέ τι συνέβη.

«Οι λόγοι που αποφάσισα να αποχωρήσω δεν κρύβουν κάποια πικρία, ούτε κάποιο μεγάλο μυστικό. Είναι απλά η ανάγκη μου να εκφράζομαι πάντα όπως νιώθω, να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερη να ανήκω ή να μην ανήκω κάπου. Είναι η απόφασή μου να μην στεναχωρώ κάποιον παίρνοντας ή δεν παίρνοντας θέση απέναντι σε ό,τι διαδραματίζεται μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε η Χριστίνα στην κάμερα.

Χωρίς να κρύβει την συγκίνησή της, η τραγουδίστρια έκανε γνωστό πως άφησε στους συμπαίκτες της ένα γράμμα στο οποίο θα εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της, ενώ χαρακτήρισε το NOMADS ως εμπειρία που την έκανε να μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS