CELEBRITIESSHOWBIZΑποκλειστικό: Η Ελίτα Μιχαηλίδου αποχωρεί από τη «Γυναικεία Υπόθεση»

Αποκλειστικό: Η Ελίτα Μιχαηλίδου αποχωρεί από τη «Γυναικεία Υπόθεση»

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και ήθελαν την Ελίτα Μιχαηλίδου να μετακινείται σε άλλη ζώνη επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy η δημοσιογράφος αποχωρεί από την εκπομπή του ΡΙΚ «Γυναικεία Υπόθεση» και αναλαμβάνει τη δική της βραδινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα πολύ σύντομα.

Να αναφέρουμε ότι η εκπομπή «Γυναικεία Υπόθεση» θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά, με παρουσιάστριες την Κωνστάντια Δημητριάδου και τη Μαριλένη Σταύρου.

Όσον αφορά στη βραδινή εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα, αφού αυτό το διάστημα η δημοσιογράφος συζητά με τη διεύθυνση του ΡΙΚ το concept του νέου προγράμματος που, όπως μαθαίνουμε, η ίδια επιθυμούσε να παρουσιάσει.

Η ίδια η δημοσιογράφος, πάντως, άφησε αιχμές για το νέο επαγγελματικό βήμα της, μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook:

«Κάθε Φλεβάρη συνέβαιναν και συμβαίνουν τα πιο “οριστικά” γυρίσματα και συμπίπτει να παίρνει άλλη στροφή η ζωή μου. Φλεβαρη γέννησα την κορη μου- Φλεβαρη έφυγα από το ΣΙΓΜΑ. Φλεβάρη πρωτοβγήκα στη δουλειά μου- που ήταν το παθος μου, αυτό που αγαπούσα να κάνω τον ελεύθερο μου χρόνο… αν δεν κάνω λάθος Φλεβαρη πρωτοβγήκα και στην τηλεόραση ως Δημοσιογραφος σε μια εκπομπή. Τέλος πάντων- κάποτε έγραψα πως είναι μέσα στο Φλεβάρη (πιο ωραίο από Φεβραρη) που συντελείται (παίρνει τη σπίθα – αρχή της) η Άνοιξη (στην καρδιά του Χειμώνα). Ευγνωμοσύνη- χαρά- ελευθερωσύνη και όρεξη και ξανά πάθος και χαρά να συνταχθει το τελευταίο κεφάλαιο (η μήπως το προτελευταίο;) στη δημιουργική ζωή μας. Πάντα με αγάπη -τόση αγάπη για την Κύπρο και τον κόσμο μας. Έπεται συνέχεια..»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS