CELEBRITIESSHOWBIZΑποκλειστικό! Πρώτη η Κύπρος στις ψήφους του α' ημιτελικού

Αποκλειστικό! Πρώτη η Κύπρος στις ψήφους του α’ ημιτελικού

Δυο μέρες μετά την ολοκλήρωση του α’ ημιτελικού και ενόψει του β’ ημιτελικού, που πραγματοποιείται απόψε στη Λισαβόνα, συνεχίζεται το ντελίριο που δημιούργησε η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα με το τραγούδι «Fuego».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα πιστεύετε ποιος παρομοίασε την Ελένη Φουρέιρα με τη Beyonce! (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Like.com.cy, (χωρίς αυτές να επιβεβαιώνονται από την αποστολή της Κύπρου) η χώρα μας, ήταν η πρώτη που προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου με τον μεγαλύτερο αριθμών ψήφων από τις υπόλοιπες εννέα συμμετοχές που πήραν το «χρυσό» εισιτήριο.

Να σημειώσουμε ότι οι τελικές βαθμολογίες που έχει λάβει η κάθε χώρα που διαγωνίσθηκαν στους δυο ημιτελικούς θα δοθούν στη δημοσιότητα αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού από την επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision (eurovision.tv).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 φορές που η Ελένη Φουρέιρα «έριξε» το Instagram! (εικόνες)

Με δηλώσεις του στον Active 107.4 & 102.5 ο Γ.Δ. του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθέφτης συνέστησε ψυχραιμία και να μην προτρέχουμε σε βιαστικά συμπεράσματα στο  ενδεχόμενο, όμως, που η Κύπρος κερδίσει την 63η διοργάνωση της Eurovision, είπε ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Palais de Sport – Σπύρος Κυπριανού», στη Λεμεσό, όπου το 2008 διοργανώθηκε η Junior Eurovision.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS