CELEBRITIESSHOWBIZΑτάκα φωτιά από την Έλενα Χριστοπούλου: «Μερικές φορές θέλω να τη χτυπήσω...

Ατάκα φωτιά από την Έλενα Χριστοπούλου: «Μερικές φορές θέλω να τη χτυπήσω τη Ζενεβιέβ»

Στο επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM, τα μοντέλα έπρεπε να περπατήσουν σε μια πλωτή πασαρέλα και να ποζάρουν στο φακό. Η διαδικασία ήταν δύσκολη ειδικά για τα κορίτσια που δεν ήξεραν μπάνιο αφού στην ιδέα ότι αν χάσουν την ισορροπία τους θα πέσουν, έχαναν την ψυχραιμία τους.

Παρούσες στη φωτογράφηση ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ. Η coach με το top model και κριτή εμψύχωναν τα κορίτσια και τους έλεγαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Όσο για τα λάθη τους… κάποια συγχωρούνταν λόγω της δυσκολίας της δοκιμασίας. Η Ζενεβιέβ από την άλλη δεν πίστευε ότι τα μοντέλα χρειάζονται την επιείκεια της με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές και να δείξει πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκι Ντρίο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν χαιρέτησε μια από τις συμπαίκτριές της κατά την αποχώρησή της

Ανάμεσα σε όλα όσα διαδραματίστηκαν στην πλωτή πασαρέλα είχαμε και ένταση ανάμεσα στην art director, την Έλενα και την Ηλιάνα. Αρχικά, η coach είπε ψιθυριστά στην κριτή: «Μερικές φορές θέλω να τη χτυπήσω τη Ζενεβιέβ». Ο λόγος; Η επιμονή της Ζενεβιέβ να φοράει η Ξανθή τα παπούτσια της ενώ τη χτυπούσαν και είχε τελειώσει την πασαρέλα. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία πλησίασε το plus size μοντέλο και του ζήτησε να αλλάξει παπούτσια χωρίς να σκέφτεται τι της είπε η art director.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM και τι συνέβη με την Ξανθούλα; (βίντεο)

Η χειρότερη στιγμή ήταν όμως όταν στο φινάλε της πασαρέλας η Ειρήνη Καζαριάν έχασε το βηματισμό της και έσκυψε. Το μοντέλο έπαθε κρίση και ενώ οι συμπαίκτριές της και η Έλενα με την Ηλιάνα ήθελαν να την εμψυχώσουν και να της δώσουν δύναμη να αποχωρήσει η Ζενεβιέβ άρχισε να φωνάζει. «Κάτσε ρε παιδί μου, περίμενε», είπε με έντονο ύφος η coach.

Τελικά, η Ειρήνη κατάφερε να επιστρέψει και έπεσε στην αγκαλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Δείτε όλα όσα έγιναν

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS