CELEBRITIESSHOWBIZΑυτές είναι οι 8 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί δημόσια τις πλαστικές...

Αυτές είναι οι 8 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί δημόσια τις πλαστικές τους

Τα τελευταία χρόνια και ειδικά στον χώρο της showbiz, οι πλαστικές επεμβάσεις γίνονται σε τέτοιον βαθμό που θα μπορούσες εύκολα να πεις ότι είναι κάτι σαν τάση της μόδας. Οι celebrities επισκέπτονται συχνά πυκνά το χειρουργικό νυστέρι για να βελτιώσουν και να φτιάξουν με τον τρόπο που έχουν στο μυαλό τους διάφορα σημεία του σώματός τους.

Πολλές από αυτές, για χρόνια αρνούνται πεισματικά να παραδεχτούν τις αισθητικές τους επεμβάσεις, ενώ άλλες δε διστάζουν να μιλήσουν δημόσια για αυτές, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και τα σημεία στα οποία έχουν επέμβει.

Στην παρακάτω gallery θα δεις 8 Ελληνίδες celebrities που είπαν όλη την αλήθεια.

1. Έλενα Παπαρίζου: Η Έλενα Παπαρίζου έχει κάνει πλαστική στο στήθος.

2. Κατερίνα Καινούργιου: Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ότι έκανε πλαστική στη μύτη της όταν ήταν 17 χρονών και αργότερα στο στήθος της.

3. Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε πλαστική στο στήθος, ενώ είναι υπέρ του να αλλάζεις ο,τι δε σου αρέσει πάνω σου.

4. Ελένη Φουρέιρα: Το στήθος της επέλεξε να «φτιάξει» και η Ελένη Φουρέιρα.

5. Δούκισσα Νομικού: Η Δούκισσα έκανε πλαστική στο στήθος της και το γιόρτασε με την περίφημη εμφάνιση με cupcakes στα Madwalk 2012.

6. Ελένη Χατζίδου: Έχει κάνει πλαστική στο στήθος και δεν το μετάνιωσε καθόλου.

7. Κατερίνα Λάσπα: Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυρίες, η Κατερίνα Λάσπα δεν έκανε πλαστική στο στήθος της για να το μεγαλώσει, αλλά για να το μικρύνει.

8. Καίτη Γαρμπή: Έχει κάνει πλαστική στο στήθος της και, όπως έχει δηλώσει, το έκανε γιατί είχε εκφράσει την επιθυμία ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS