CELEBRITIESSHOWBIZΑυτές είναι οι δύο κολλητές φίλες του «My Style Rocks» (εικόνες)

Αυτές είναι οι δύο κολλητές φίλες του «My Style Rocks» (εικόνες)

Το «My Style Rocks», έχει καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης στα social media και trend στο twitter. Σε κάθε επεισόδιο οι παίκτριες προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή τόσο με τους επικούς τσακωμούς τους, όσο και με τις στυλιστικές επιλογές τους.

Και γι αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό μια διαγωνιζόμενη με το όνομα Ραμόνα. Η Ραμόνα Βλαντή τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το απόλυτο viral, χαρίζοντας στο κοινό… ένδοξες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτρια του «My Style Rocks» στο «Survivor 2»; Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Η παίκτρια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τα επικά ξεσπάσματά της στο show. Aλλοτε διαμαρτύρεται για τις αδικίες σε βάρος της, άλλοτε γίνεται έξαλλη γιατί οι συμπαίκτριές της δεν έχουν στυλ και φυσικά δεν διστάζει να τα βάλει με την κριτική επιτροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Έξαλλη η Ραμόνα με τους κριτές, τους ζήτησε τον λόγο για τη βαθμολογία (video)

Ωστόσο, το νέο reality μόδας δεν έχει μόνο κόντρες, αλλά και δυνατές φιλίες που φιγουράρουν στα προφίλ των κοριτσιών στα social media.

Ο λόγος για τη Βασιλική Ρούσσου και την Υβόννη Ντόστα. Oι δυο τους γνωρίστηκαν από τα κοινά τους βήματα στο μόντελινγκ και μάλιστα η μία έχει ποζάρει για το brand της άλλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύριαμ Γεροκώστα: Οι εμφανίσεις της μετά το «My Style Rocks» (εικόνες)

Βασιλική Ρούσσου

Υβόννη Ντόστα

Η Βασιλική Ρούσσου έχει το brand Marivee και η Υβόννη Ντόστα έχει λανσάρει τη δική της συλλογή με μαγιό, «Yvonni Ntosta Swimwear».

Οπως κάνουν όλες οι κολλητές που σέβονται τη φιλία τους, οι δυο τους έχουν περάσει μαζί γενέθλια, γιορτές κι έχουν κάνει τα ταξίδια τους.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες τους στο Instagram:

View this post on Instagram

@yvonnintosta #sisters #ionian #lalalove #onlylove

A post shared by Vassiliki Roussou (@vassiliki_roussou) on

View this post on Instagram

#sunsets 🌅

A post shared by Yvonni Ntosta (@yvonni.ntosta) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS