CELEBRITIESSHOWBIZΑυτή είναι η παρένθετη μητέρα που θα γεννήσει το τρίτο παιδί της...

Αυτή είναι η παρένθετη μητέρα που θα γεννήσει το τρίτο παιδί της Κιμ Καρντάσιαν

Φωτογραφίες της παρένθετης μητέρας που θα φέρει στον κόσμο το παιδί της Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ και του Κάνιε Γουέστ βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες της παρένθετης μητέρας τραβήχτηκαν αυτό το μήνα. Σύμφωνα με την Daily Mail που τις δημοσιεύει, το ζευγάρι Γουέστ βοηθάει να έρθει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, μετά την τετράχρονη Νορθ και τον 21 μηνών Σέντ, μία 27χρονη Αφρο-Αμερικανή η οποία υπολογίζεται ότι είναι πέντε μηνών και θα γεννήσει τον Ιανουάριο.

Το διάσημο ζευγάρι φέρεται να έχει πληρώσει τη νεαρή με το ποσό των 75.000 δολαρίων και να της παρέχει ένα μηνιαίο επίδομα 4.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη θα λάβει 2.000 ευρώ μπόνους αν γεννήσει με καισαρική και 5.000 ευρώ μπόνους αν έχει δίδυμα.

«Η Κιμ τη συμπάθησε αμέσως και ο Κάνιε σκέφτηκε ότι μοιάζει λίγο με την Κιμ, κάτι που χωρίς αμφιβολία τη βοήθησε να την επιλέξουν», δήλωσε πηγή. Η ίδια πηγή αποκάλυψε επίσης ότι η 27χρονη γυναίκα είναι μεγάλη φαν του Keeping Up with the Kardashians και ότι αυτό «άγγιξε την ματαιοδοξία της Κιμ όταν το ανακάλυψε».

Σύμφωνα με το TMZ, η 27χρονη στηρίζει τους Δημοκρατικούς και έχει τελειώσει το κολλέγιο, είναι παντρεμένη εδώ και πέντε χρόνια και έχει δύο γιους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS