CELEBRITIESSHOWBIZΑυτή είναι η σέξι φωτογράφηση της Μαριέλλας Σαββίδου (φωτογραφίες)

Αυτή είναι η σέξι φωτογράφηση της Μαριέλλας Σαββίδου (φωτογραφίες)

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρώτη φορά με μαγιό για το περιοδικό Down Town Κύπρου, απενοχοποιώντας τους συμβατικούς κανόνες και τα στερεότυπα της γυναικείας ματαιοδοξίας.

Μιλώντας στο Down Town, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εικόνα της και μάλιστα την ενοχλεί όταν τυχόν δει τον εαυτό της ρετουσαρισμένο σε φωτογραφίες.

«Φοράω 12, δηλαδή Large και είμαι ευχαριστημένη μ’ αυτό. Μ’ αρέσουν τα ρούχα και ευτυχώς δεν έχω και κανένα δύσκολο νούμερο για να ντυθώ. Πάρα πολλές κοπέλες φορούν το ίδιο μέγεθος με μένα, αλλά δεν μπορούν εύκολα να δουν τον σωματότυπο αυτό στην τηλεόραση. Είμαστε σπάνιες τηλεοπτικά! Όταν ένα κοριτσάκι δεν έχει διαθέσιμα πετυχημένα πρότυπα που να της μοιάζουν, με τα οποία να μπορεί να ταυτιστεί, θα νιώσει ότι ίσως αυτό με το οποίο μοιάζει να μην είναι αρκετό ή αποδεκτό. Στα media κυριαρχεί -κατά κόρον στις γυναίκες- ο σωματότυπος του small ή του extra small. Είναι σημαντικό, όμως, να υπάρχουν πετυχημένα πρότυπα διαφορετικών σωματότυπων στα media, γιατί δεν υπάρχει τίποτε πιο αφύσικο από το να προσποιούμαστε ότι η φύση μάς έκανε όλους ίδιους. Νιώθω καλά με αυτό που είμαι! Το έχω αποδεχτεί. Δεν θα με φανταζόμουν διαφορετική. Ακόμα κι όταν με βλέπω λίγο αλλοιωμένη στις φωτογραφίες των περιοδικών, όταν έχουν επέμβει λίγο παραπάνω στο photoshop, ενοχλούμαι.» δήλωσε.

Όσο για το πώς κατάφερε να συμφιλιωθεί με την εικόνα της, η ηθοποιός δήλωσε: «Έχω και θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουμε αυτοπεποίθηση για το σώμα μας. Τώρα έχω, όμως, αυτή την αυτοπεποίθηση, γιατί με έχω αποδεχτεί έτσι ακριβώς όπως είμαι. Στην εφηβεία μου είχα κι εγώ τις ανασφάλειές μου. Η σιγουριά που απέκτησα για τον εαυτό μου, οφείλεται και στο ότι έζησα στη Γαλλία – όπου συνυπάρχουν άνθρωποι πολλών διαφορετικών κουλτούρων. Εκεί ένιωσα ότι όλοι χωράμε και είμαστε απαραίτητοι ασχέτως εμφάνισης, χρώματος, σωματότυπου, προέλευσης. Ούτε στο Πανεπιστήμιο, ούτε στην Δραματική Σχολή, ούτε στη δουλειά, επιτρεπόταν η οποιαδήποτε διάκριση βάσει αυτών των χαρακτηριστικών. Και είδα σώματα που έμοιαζαν με το δικό μου να γίνονται πετυχημένες τραγουδίστριες, ηθοποιοί, μοντέλα. Όλοι ήμαστε ίσοι, όπως και να μοιάζαμε. Κι έτσι έμαθα να αγαπώ το σώμα μου.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS