CELEBRITIESSHOWBIZΧάρης Αριστείδου: Ο πρώτος Κύπριος που θα παίξει σε σειρά του Netflix

Χάρης Αριστείδου: Ο πρώτος Κύπριος που θα παίξει σε σειρά του Netflix

Ο 28χρονος ηθοποιός που «μετρά» ήδη 100 περίπου φάρσες, σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της κυπριακής TV, όσο αυθόρμητα λειτουργεί στον τηλεοπτικό του «ρόλο», στο «Fars Attack», τόσο πιο στοχοπροσηλωμένος είναι στην καθημερινότητά του.

Ο Χάρης Αριστείδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδοκό Down Town και μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για το «Fars Attack», αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του.

Τι άλλο ετοιμάζεις, Χάρη;
Πέρα από κάποια θεατρικά και τηλεοπτικά που βρίσκονται ήδη στα σκαριά, συμμετείχα σε μıα ρωσικής παραγωγής τηλεοπτική σειρά, που λέγεται «New life». Αυτή τη σειρά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την αγοράσει το Netflix και να προβληθεί τελικά από εκεί.

Με εντυπωσιάζεις! Πώς σε βρήκαν;

Το σενάριο ήθελε να γίνουν κάποια γυρίσματα στη Συρία. Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, το κλίμα ευνοούσε να γίνουν αυτά στην Κύπρο. Ο σκηνοθέτης απευθύνθηκε σε διάφορες εταιρίες παραγωγής, σε πολλά άτομα, με πρότειναν, είδε φωτογραφίες μου, βρεθήκαμε, του έδειξα δουλειά μου μέσω video και έτσι συμμετείχα στα 5 από τα 8 επεισόδια της σειράς. Υποδύομαι έναν Άραβα, τον Μουσταφά.

Οπότε θα είσαι ο πρώτος Κύπριος που θα βρεθεί σε σειρά του Netflix;

Μακάρι να πάνε όλα καλά! Σίγουρα θα είμαι στη ρωσική αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS