CELEBRITIESSHOWBIZΧατζηγεωργίου – Πελενδρίτου: Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους που δε γνωρίζαμε

Χατζηγεωργίου – Πελενδρίτου: Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους που δε γνωρίζαμε

Λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και η Καρολίνα Πελενδρίτου παραχωρούν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και τη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου.

Το ζευγάρι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την εφτάχρονη σχέση του και την απόφασή του να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για τις ετοιμασίες του γάμου και απαντά αν το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό ή ανοιχτό κύκλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Χατζηγεωργίου – Καρολίνα Πελενδρίτου: Πέντε μέρες πριν από τον γάμο μοιράζονται μαζί μας όλα όσα τους κάνουν ευτυχισμένους

Η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει! Έχετε αγωνία;
Καρολίνα: Δεν θα το έλεγα ακριβώς αγωνία… Θα έλεγα απλώς ότι προσπαθώ να οργανώσω τα του γάμου, όσο το δυνατόν καλύτερα. Αρκετός χρόνος δεν υπάρχει και με όσο διαθέσιμο χρόνο έχω, προσπαθώ να είναι όλα έτοιμα για εκείνη την ημέρα. Επιδίωξή μου είναι να περάσουν όλοι καλά, σε ένα εγχείρημα που, όποιος δεν το έχει τολμήσει, δεν συνειδητοποιεί ενδεχομένως την πολυπλοκότητά του και τον προγραμματισμό που χρειάζεται!
Δημήτρης: Αγωνία όχι, προσμονή ενδεχομένως και διάθεση να είναι όλα εντάξει, σε μια ημέρα που δεν περνάς εξετάσεις, αλλά θέλεις να είναι όλα όμορφα, τακτοποιημένα και αξέχαστα.
Έχετε αναλάβει από κοινού την οργανώση του γάμου ή αυτό αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της Καρολίνας;
Κ.: Τι να πω; Θα ήθελα λίγη παραπάνω βοήθεια από τον Δημήτρη, αλλά καταλαβαίνω πως το πρόγραμμά του είναι πολύ φορτωμένο (Χαμόγελο). Πάντως, στις οριακές στιγμές ήταν, τελικά, βοηθητικός! (Γέλια).
Δ.: Για να είμαι ειλικρινής η οργάνωση του γάμου αποτέλεσε σχεδόν αποκλειστική ευθύνη της Καρολίνας. Και για να δικαιολογηθώ και λίγο, να πω ότι είχα τον άχαρο ρόλο της διεκπεραίωσης των γραφειοκρατικών θεμάτων που, πιστέψτε με, ήταν μεγάλος! Το συγκεκριμένο βράδυ, πάντως, τα συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στην Καρολίνα.
Θα κάνετε ανοιχτό γάμο;
Δ.: Έχοντας και οι δύο μεγάλο κύκλο γνωριμιών, έπρεπε να αποφασίσουμε τι γάμο θέλαμε. Ε, λοιπόν, σε απλά ελληνικά, αποφασίσαμε εκείνη την ημέρα να είμαστε με εκείνους που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί με την Καρολίνα. Τόσο απλά. Με σεβασμό προς όλους εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά για την ημέρα του γάμου τους, αυτή είναι η δική μας οπτική.
Κ.: Για τα δεδομένα της Κύπρου, θα τον χαρακτήριζα μάλλον κλειστό. Με φίλους και στενούς συγγενείς. Ήταν κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τη χαρά εκείνης της ημέρας με ανθρώπους που θα το χαρούν και αυτοί, σχεδόν όσο και εμείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS