CELEBRITIESSHOWBIZΧρανιώτης - Αβασκαντήρα: Περισσότερες εικόνες από τον κεφάτο, boho γάμο τους στην...

Χρανιώτης – Αβασκαντήρα: Περισσότερες εικόνες από τον κεφάτο, boho γάμο τους στην Τήνο

Μελίνα Κολιτσοπούλου

Με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, με τις οικογένειές τους και στενούς φίλους καλεσμένους και με χαμόγελα ευτυχίας ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Η τελετή έγινε στην Τήνο, και συγκεκριμένα στη Μονή της Αγίας Ξένης, ενώ το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στην Αθήνα, μετρά τρεισήμισι χρόνια σχέσης. Ο γάμος χαρακτηρίστηκε από boho διάθεση και ήταν πολύ κεφάτος. Ο ηθοποιός, φορώντας σανδάλια κι ένα πουκάμισο με ιδιαίτερο γιακά, περίμενε ελάχιστα την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία έφτασε στο εκκλησάκι μ’ ένα vintage τρίκυκλο.

Τη νύφη, η οποία φορούσε ένα αέρινο νυφικό με ιδιαίτερο πέπλο, συνόδευαν ο πατέρας της και ο στενός φίλος του γαμπρού, Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ηθοποιός και ο «Ντάνος» είχαν έρθει κοντά στον πρώτο κύκλο του «Survivor», όπου συμμετείχαν, ενώ και άλλοι συμπαίκτες τους από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν καλεσμένοι.

Το ζευγάρι είχε τρεις κουμπάρους: τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τη Ρούλα Ρέβη και την Ελισώ Νταγιάντα. Ακολούθησε πάρτι στον Πάνορμο, όπου όλοι χόρεψαν νησιώτικα και λάτιν, καθώς υπήρχαν μουσικοί ντυμένοι με μεξικάνικες ενδυμασίες.

 

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με vintage τρίκυκλο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Παντελή Αβασκαντήρα,
και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στενό φίλο του γαμπρού.

Γιάννης Ποιμενίδης, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Χατζηγεωργίου

Γιάννης Κοκκινάκης.

 

Χρήστος Βασιλόπουλος, Ιωάννα Παπαγιάννη.


Γιάννης Αϊβάζης

 

Μπο, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος

Γιώργος Κιμούλης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος

 

Δήμητρα Ματσούκα

Χριστίνα Κανελλοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS