CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Απαντά αν θα πηγαίνει με το μωρό στη δουλειά (βίντεο)

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαντά αν θα πηγαίνει με το μωρό στη δουλειά (βίντεο)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους απολαμβάνει αυτό το διάστημα τη μητρότητα, ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα, αφού ήθελε πάντα να γίνει μητέρα.

Η παρουσιάστρια είναι ξετρελαμένη με την κορούλα της, Μελίνα, και η Βασιλική Χατζηαδάμου, μιλώντας στη Χριστιάνα on air την Παρασκευή, αναρωτήθηκε πώς θα μπορέσει να αποχωριστεί τη Μελίνα της, όταν έρθει η στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε live σύνδεση από το σπίτι της – Πώς βιώνει τις πρώτες μέρες της μητρότητας (βίντεο);

Να υπενθυμίσουμε, ότι πριν πάει να γεννήσει, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έλεγε ότι θα πηγαίνει με την κόρη της στη δουλειά. Είναι κάτι που ισχύει ακόμη; Δείτε την απάντησή της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα παίρνω την κόρη μου μαζί μου στη δουλειά»

«Έλεγα ότι τις πρώτες μέρες θα την παίρνω μαζί μου, εννοείται πίσω από τις κάμερες, για να ακούει τη φωνή μου και μετά θα την παίρνω και θα ερχόμαστε σπίτι. Αλλά στα λόγια είναι όλα εύκολα. Στην πράξη αυτό είναι πολύ δύσκολο. Έρχεται χειμώνας, υπάρχουν πολλά μικρόβια, όλοι είμαστε κρυολογημένοι, οπόταν πρέπει να την προφυλάξεις. Θα προσπαθώ να φεύγω όσο λιγότερες ώρες μπορώ, όλοι οι γονείς φεύγουν για να πάνε δουλειά, δεν είμαστε η εξαίρεση.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS