CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της διακόπηκε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της διακόπηκε

Η είδηση ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους περιμένει το πρώτο της παιδί έκανε το γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό, με την ίδια να μην την επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να τη διαψεύδει.

Τα πρώτα της λόγια για την εγκυμοσύνη τα είπε στην πρεμιέρα της εκπομπής της στον Alpha Κύπρου, αποκαλύπτοντας, δυστυχώς, ότι η εγκυμοσύνη έχει διακοπεί.

«Αλλιώς τα περιμένουμε, αλλιώς μας έρχονται καμιά φορά τα πράγματα. Πολλοί θα θέλατε να μου ευχηθείτε για το μωρό που περιμέναμε με τον Γιώργο. Αλλά ήρθε μια πολύ δύσκολη στιγμή που δεν περιμέναμε, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής. Είναι μια στιγμή φανερά δύσκολη και επώδυνη για τον κάθε άνθρωπο και την κάθε γυναίκα. Δεν θέλω να παραπονιέμαι, υπάρχουν άνθρωποι που πέρασαν χειρότερα. Μου ζήτησαν από τον Alpha να μεταφέρουμε την πρεμιέρα ακόμη και ένα μήνα μετά, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί. Δεν θέλουμε να το βάλουμε κάτω και κάποια στιγμή θα έρθει. Ευχαριστώ τον σύντροφό μου γιατί μαζί το περάσαμε αυτό» είπε η παρουσιάστρια, συναισθηματικά φορτισμένη, θέλοντας να προλάβει τηλεφωνήματα και ευχές από τους τηλεθεατές για την εγκυμοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS