CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους - Γιώργος Εφραίμ: Τα πρώτα δώρα για την κορούλα...

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Τα πρώτα δώρα για την κορούλα τους (βίντεο)

Την αγάπη του κόσμου νιώθει έμπρακτα το τελευταίο διάστημα η εγκυμονούσα Χριστιάνα Αριστοτέλους, κάτι που θέλησε να μοιραστεί και με τους τηλεθεατές της.

Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Τρίτης, 12 Σεπτεμβρίου, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές και τα δώρα που της στέλνουν για το μωράκι τους. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όμως τον κ. Ανδρέα και την γυναίκα του, Ειρήνη, οι οποίοι της έστειλαν φρέσκα αυγά και τραχανά, μαζί με τις ευχές τους να γεννήσει με ένα πόνο και να έχει σύντομα στην αγκαλιά της την κορούλα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο πρώτος αντικαταστάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης σε ακόμα ένα περιστατικό που την γέμισε με αγάπη καθώς γειτονικό της ζευγάρι τους οποίους δεν γνώριζαν την επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, θέλοντας να κάνουν ένα δώρο για την μπέμπα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα μείνω στην εκπομπή μέχρι να σπάσουν τα νερά»

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ, αναμένεται από μέρα σε μέρα να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και να υποδεχθούν στην ζωή τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το κοριτσάκι τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια  σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε  πρόσφατα στο περιοδικό TVμανία, μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση της να παραμείνει μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλατό της εκπομπής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το βίντεο που αμφισβητεί την εμφάνισή της Χριστιάνα Αριστοτέλους στην πρεμιέρα

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «μέχρι να σπάσουν τα νερά στο στούντιο αν και μου έχουν πει πως συνήθως σπάνε τη νύχτα οπότε ίσως και να αποφύγουμε τον live πανικό! Η βαλίτσα πάντως θα είναι στο αυτοκίνητο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS