CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Στα γυρίσματα του trailer της νέας της εκπομπής

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Στα γυρίσματα του trailer της νέας της εκπομπής

Το Hello! βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα του trailer της εκπομπής της με τίτλο «Με αγάπη Χριστιάνα».

Του Αλέξανδρου Κωνσταντίνου

Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν στις 27 Ιουλίου τα γυρίσματα για το trailer της εκπομπής της αγαπημένης παρουσιάστριας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha Κύπρου στις 29 Αυγούστου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Παλιά Λευκωσία και το Καϊμακλί και το concept ήθελε την παρουσιάστρια να οδηγεί μία Vespa και να «μαζεύει» στη διαδρομή τους συνεργάτες οι οποίοι θα πλαισιώνουν το πάνελ της, δηλαδή τους Χάρη Παπαθεοχάρους, Άντρη Αθανασίου και Κάλια Ελευθερίου την ίδια στιγμή που ο τέταρτος συνεργάτης του πάνελ… αναζητείται ακόμη από την παραγωγή.

xristiana

Καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων τα οποία διήρκεσαν μια ολόκληρη μέρα, η παρουσιάστρια υπάκουε πιστά στις οδηγίες του σκηνοθέτη Σωφρόνη Σωφρονίου, και παρά το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ημέρα οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές, δεν παραπονέθηκε καθόλου.

xristiana3

«Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα» δήλωσε μιλώντας στο Hello! ο υπεύθυνος επικοινωνίας του σταθμού κ. Παναγιώτης Όθωνος συμπληρώνοντας ότι όλη η ομάδα του Alpha Κύπρου ανυπομονεί για την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής. «Είμαστε βέβαιοι ότι η Χριστιάνα και η ομάδα της θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!» συμπλήρωσε.

xristiana2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS