CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Θεοδώρου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του παππού της (video)

Χριστιάνα Θεοδώρου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του παππού της (video)

Η Χριστιάνα Θεοδώρου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός χθες , Δευτέρα (10/06), δημοσίευσε ένα 8λεπτο video διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Η ίδια μίλησε για την απώλεια του παππού της, τον οποίο έχασε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν στάθηκε πολύ σε αυτό αφού , η απώλεια και ο πόνος που νιώθει φαίνεται να είναι τόσο μεγάλος  σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρια της.

Όταν η ίδια ανακοίνωσε τα δυσάρεστα στη παραγωγή που δουλεύει της είπαν την επόμενη μέρα ότι πρέπει να πάει στο γύρισμα, ενώ αυτή τους ζήτησε λίγες μέρες άδεια για να μπορέσει να είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Η παραγωγή αρνήθηκε και η ηθοποιός αναγκάστηκε να πάει στα γυρίσματα.

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός:

View this post on Instagram

Σήμερα θα σας μιλήσω για το τι θα πει "ΑΝΘΡΩΠΙΑ"… Δεν το κάνω ούτε για να πάρω σχόλια, ούτε για τα "likes", ούτε για οτιδήποτε μπορεί να περνάει από το μυαλό κάποιων. Για ποιο λόγο το κάνω το λέω στο βίντεο. Για ποιο λόγο αντιδρώ έτσι θα καταλάβετε. Για ποιο λόγο μιλάω ίσως το νιώσετε. Σας ευχαριστώ πολύ όμως εκ το προτέρων για τη δύναμη που δίνετε να μιλάω ανοιχτά… Γιατί μιλάω επειδή εσείς όλοι μου δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας και την υποστήριξή σας.. Μιλάω γιατί ξέρω πως αξίζετε να γνωρίζετε όλες τις πλευρές μου και την αλήθεια μου…

A post shared by ➰𝐂𝐇𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐓𝐇𝐄𝐎𝐃𝐎𝐑𝐎𝐔®➰ (@christianathe) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS