CELEBRITIESSHOWBIZΧριστίνα Κολέτσα: Απαντά πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Οροκλό

Χριστίνα Κολέτσα: Απαντά πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Οροκλό

Φήμες για ειδύλλιο μεταξύ της Χριστίνας Κολέτσα και του Κωνσταντίνου Οροκλού πυροδότησε δημοσίευμα εφημερίδας, για το οποίο η τραγουδίστρια πήρε θέση, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Real News, οι δύο πρώην παίκτες του NOMADS ήρθαν κοντά μετά το τέλος του παιχνιδιού και πρόσφατα «συνελήφθησαν» σε τρυφερά τετ α τετ στο Κολωνάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Κολέτσα: Τρυφερά τετ α τετ με πρώην συμπαίκτη της στο Nomads!

Δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Facebook το βίντεο από πρόσφατη συνέτευξή της στην εκπομπή Happy Day, η Χριστίνα απάντησε ευθέως στις φήμες, «καρφώνοντας» τη δημοσιογράφο. «Η απάντησή μου σε δημοσίευμα που με παρουσιάζει σε σχέση με συμπαίκτη και φίλο μου, είναι πως είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος για να εναλλάσσω ανθρώπους στη ζωή μου σαν πουκάμισα. Προφανώς, η κοπέλα που το έγραψε μπορεί, εγώ, δυστυχώς, όχι. Η πάσα αλήθεια σε οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου, για όλους και για όλα και για όποιον ενδιαφέρεται -γιατί ελπίζω, είναι λίγοι οι αποδέκτες τέτοιων ειδήσεων βρίσκεται στη πιο πρόσφατη μου συνέντευξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Κολέτσα: Δείτε το χαριτωμένο σπίτι της, μόλις 70 τετραγωνικά (εικόνες)

Στην εν λόγω συνέντευξη, η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πως χώρισε λίγο αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα από το NOMADS, επισημαίνοντας πως το παιχνίδι δεν ήταν ο λόγος για το τέλος της σχέσης της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS