CELEBRITIESSHOWBIZΧρύσω Λέφου - Γαλάτεια Παμπορίδη: Κοπιάστε στην κουζίνα τους

Χρύσω Λέφου – Γαλάτεια Παμπορίδη: Κοπιάστε στην κουζίνα τους

Η πιο επιτυχημένη καθημερινή εκπομπή μαγειρικής, επιστρέφει ανανεωμένη και γεμάτη εκπλήξεις! Οι αγαπημένες Χρύσω Λέφου και Γαλάτεια Παμπορίδη, ανοίγουν για δεύτερη σεζόν την κουζίνα τους και αγκαλιάζουν όλες τις Κύπριες τηλεθεάτριες με… αγάπη.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της δημόσιας τηλεόρασης την περσινή σεζόν. Η δυσκολία των ιθυνόντων να αναμίξουν την παράδοση με τη διεθνή κουζίνα -με δύο, μάλιστα, «υλικά» που για πρώτη φορά, συνδυαστικά, δοκιμάζονταν στην τηλεόραση- ήταν κάτι περισσότερο από τα αρχικά τους πλάνα που κινούνταν στο κλασικό είδος μαγειρικής εκπομπής. Τελικά, η Χρύσω Λέφου και η Γαλάτεια Παμπορίδη, σε συνδυασμό με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Αγγελική Νικηφόρου, αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων στον τομέα της μαγειρικής. Η Χρύσω, κλασική νοικοκυρά που ξέρει να παίζει καλά στα δάκτυλά της τις κυπριακές παραδοσιακές συνταγές και η Γαλάτεια, πιο μοντέρνα, μπλέκει ψιλοβελονιά τη διεθνή κουζίνα, ενώ μαζί δημιουργούν ένα κράμα μαγειρικών εκπλήξεων ταξιδεύοντάς μας σε κάθε γωνιά της Κύπρου και του κόσμου, δείχνοντάς μας την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής. Οι καταξιωμένες τηλεμαγείρισσες μ;aς προσκαλούν στο χώρο τους για να μοιραστούμε μαζί τους απλές, καθημερινές στιγμές.

Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Χρύσω και η Γαλάτεια, μας βοηθούν να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις, για το οικογενειακό τραπέζι, με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας. Μας βοηθούν, επίσης, να ετοιμάσουμε λαχταριστά, μοναδικά, γευσάτα και πάνω απ’ όλα οικονομικά πιάτα, με στόχο τους την προώθηση των τοπικών προϊόντων, μέσα από δοκιμασμένες συνταγές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές. Συνταγές που μαγειρεύονται με κόπο, αγάπη και μεράκι και πάνω απ’ όλα την ποιότητα του ΡΙΚ. Δεύτερη σεζόν για τις «Χρυσές Συνταγές» και οι δύο τηλεμαγείρισσες επιστρέφουν από τη Δευτέρα στις 3.30 μ.μ. χωρίς τη συντροφιά, όμως, της Αγγελικής Νικηφόρου, που για προσωπικούς λόγους θα απέχει από τη φετινή παρέα που είχε και χρέη… παρουσίασης. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, η Χρύσω Λέφου με τη συντροφιά γνωστών σεφ ή και τηλεθεατριών θα μαγειρεύει μαζί τους λαχταριστά μαγειρευτά μαμαδίστικα φαγητά, ενώ Τρίτη και Πέμπτη, η Γαλάτεια Παμπορίδη, έχοντας στο πλευρό της τους δικούς της καλεσμένους θα δημιουργεί πιάτα από κουζίνες άλλων χωρών, ταξιδεύοντάς μας σε ένα παιχνίδι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. Την ίδια στιγμή, που στην κουζίνα τους συμβαίνουν όλα αυτά, η Χρύσω και η Γαλάτεια, μας βοηθούν να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής, μέσα από εύκολες, υγιεινές και… οικονομικές συνταγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS