CELEBRITIESSHOWBIZDanSing 5: Το τραγούδι – αφιέρωμα στον Παντελίδη και ο τραυματισμός που...

DanSing 5: Το τραγούδι – αφιέρωμα στον Παντελίδη και ο τραυματισμός που οδήγησε σε αποχώρηση

Ο τραγικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη που σόκαρε τόσο την Ελλάδα, όσο και την Κύπρο, δεν μπορούσε παρά να επηρεάσει και τους συντελεστές του χθεσινοβραδινού live του DanSing For You 5.

Σε μια συγκινητική στιγμή, λίγο πριν τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, οι συμμετέχοντες τραγούδησαν όλοι μαζί το «Είχα κάποτε μια αγάπη» του Παντελίδη, με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους να αναφέρει «Θα είναι πάντα στις καρδιές μας».

Όσο για το διαγωνιστικό μέρος, το όγδοο live επισκιάστηκε από την αποχώρηση του Κρίστοφερ Γεωργίου, ο οποίος εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη, δεν θα μπορεί να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στα επόμενα live.

dansing6Ο Κρίστοφερ Γεωργίου με την Αναστασία Δράκα

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ο ίδιος την αποχώρησή του στο πλατό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την παρτενέρ του, Αναστασία Δράκα και τονίζοντας πως όλοι πρέπει να συνεισφέρουν για αυτό τον καλό σκοπό.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη διαδικασία των αποχωρήσεων. Από την κατηγορία του τραγουδιού αποχώρησαν η Στέφανη Χαραλάμπους και η Σάρα Διογένους.

Από την κατηγορία του χορού δεν υπήρξε κάποια αποχώρηση, καθώς προηγήθηκε η οικειοθελής αποχώρηση του Κρίστοφερ Γεωργίου.

apoxwrisiΗ Στέφανη Χαραλάμπους και η Σάρα Διογένους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS