CELEBRITIESSHOWBIZDanSing For You: Η παράδοση της επιταγής και η έκπληξη της βραδιάς

DanSing For You: Η παράδοση της επιταγής και η έκπληξη της βραδιάς

Το τελευταίο live του φιλανθρωπικού show του Mega, DanSing For You, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, με τη νύχτα να ολοκληρώνεται με την παράδοση της επιταγής στον ΠΑΣΥΚΑΦ, με το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκε από τα α μηνύματα και τα τηλεφωνήματα του τηλεοπτικού κοινού που φέτος έφτασε τα 60 χιλιάδες ευρώ.

sdfsd

Η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους πραγματοποίησε μια σέξι εμφάνιση επιλέγοντας μια τουαλέτα με διαφάνειες του Ανδρέα Ζαννετίδη, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν ώστε το DanSing For You να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Ανάμεσά τους την παραγωγή, τους συντελεστές, τους διαγωνιζόμενους, την κριτική επιτροπή, αλλά και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Βαγγέλη Ευαγγέλου.

Το κοινό μάγεψαν για άλλη μια φορά με την ερμηνεία τους οι νικητές του show στην κατηγορία του τραγουδιού Αντωνία Χαραλάμπους και Ερμογένης Σκιτίνης. Οι νικητές στον χορό Καρολίνα Πελενδρίτου και Παύλος Λαζάρου χόρεψαν ένα αργεντίνικο τανγκό, με την αθλήτρια να δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή.

Guest star της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, o οποίος υποδέχτηκε στη σκηνή τον μικρό Κυριάκο Αναστασίου, με τον οποίο τραγούδησαν το «Μικρή Πατρίδα», συγκινώντας τους πάντες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS