CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε πού έμενε ο Αρναούτογλου όταν παρουσίαζε το «Survivor» το 2003

Δείτε πού έμενε ο Αρναούτογλου όταν παρουσίαζε το «Survivor» το 2003

Με το «Survivor» να συνεχίσει τη δυναμική του τηλεοπτική πορεία, το youweekly.gr έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, τότε που παρουσίαζε το ριάλιτι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, συγκρίνοντας τον τόπο διαμονής του παρουσιαστή με του νέου παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μένει σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών με το όνομα «Playa Bonita Beach Residences» στη χερσόνησο Samana και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Las Terrenas στον Άγιο Δομίνικο πάνω στην ξακουστή παραλία Playa Bonita.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι πολυτελείς κατοικίες προσφέρουν στους ενοίκους τους όλες τις ανέσεις (πισίνα, γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, εστιατόρια, μπαρ, ποδηλατόδρομο αλλά και ειδικό χώρο για τρέξιμο) και ξεκινούν από 198.000 δολάρια τιμή πώλησης, ενώ αν κάποιος θέλει να νοικιάσει με την ημέρα ένα τέτοιο διαμέρισμα, το κόστος είναι περίπου 250 δολάρια, δηλαδή περίπου 235 ευρώ.

Στην περίπτωση όμως του Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2003, οι εγκαταστάσεις στις οποίες έμενε δεν ήταν τόσο… ονειρικές. Ο παρουσιαστής έμενε συγκεκριμένα σε ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων, το «Αseania Resort» στο νησί Besar.

«Το φουλ πακέτο διαμονής με πλήρη διατροφή κοστίζει μόλις 140 ευρώ την ημέρα και τα δωμάτια είναι ξύλινα σπιτάκια που απλώνονται κατά μήκος του resort» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS