CELEBRITIESSHOWBIZΔημοσίευμα θέλει τον Τανιμανίδη και τον Τούρκο παραγωγό στα μαχαίρια λόγω της...

Δημοσίευμα θέλει τον Τανιμανίδη και τον Τούρκο παραγωγό στα μαχαίρια λόγω της αμοιβής του παρουσιαστή

Στα μαχαίρια βρίσκονται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanda’s και του youweekly.gr, o Σάκης Τανιμανίδης και ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί.

O λόγος, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, είναι ο μισθός του παρουσιαστή. «Ο Σάκης πιστεύει ότι δέχτηκε να κάνει το πρώτο πειραματικό Survivor με πολύ χαμηλή αμοιβή. Θεωρεί δηλαδή ότι εμείς ουσιαστικά του προτείναμε την παρουσίαση με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που πιστεύει ο Σάκης ότι παίρνουν άλλοι παρουσιαστές στην Ελλάδα. Δε γνωρίζουμε τις αμοιβές άλλων Ελλήνων παρουσιαστών ούτε γνωρίζουμε τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του ο Σάκης Τανιμανίδης. Εμείς είμαστε μία εταιρεία που λειτουργούμε με αυστηρά προγράμματα οικονομικής φύσεως που επιτρέπουν στις εκπομπές μας να είναι κερδοφόρες. Δεν υποκύπτουμε και δεν υποχωρούμε σε παράλογες απαιτήσεις ανθρώπων που όταν συνεργάστηκαν μαζί μας θεωρούσαν τους εαυτούς τους αληθινά τυχερούς» ανέφερε πηγή στο Vanda’s.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, για το survivor 2 o Σάκης Τανιμανίδης είχε ζητήσει αύξηση κατά 25 % και για να παρουσιάσει το Survivor 3 φαίνεται να ζήτησε αύξηση 50 % και είχε απίστευτες απαιτήσεις σε επίπεδο παραγωγής και παροχών.

«Άρα οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Tούρκο παράγωγο είναι παγωμένες. Ο Tούρκος δεν έστειλε καν δώρο γάμου στο Σάκη και ούτε καν προσωπικές ευχές. Οι πηγές μου λένε ότι είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος με την στάση που κρατάει ο Έλληνας παρουσιαστής απέναντι στον ίδιο αλλά και την παραγωγή. Ο Τούρκος καναλάρχης θεωρεί ότι έδωσε μια φοβερή ευκαιρία στον Σάκη να αναπτύξει το ταλέντο του και αυτός επιστρέφει αυτή την ευκαιρία και την αγάπη με πόλεμο στο παρασκήνιο αλλά και αληθινή αχαριστία.» αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS