CELEBRITIESSHOWBIZΔώρος Παναγίδης: «Η παρουσιάστρια του Power of Love κάνει λαϊκό δικαστήριο» (vid)

Δώρος Παναγίδης: «Η παρουσιάστρια του Power of Love κάνει λαϊκό δικαστήριο» (vid)

Για ένα λάθος ριάλιτι που μοντάρει πλάνα για να δημιουργεί επεισόδια με τους παίκτες έκανε λόγο ο Κύπριος

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν καλεσμένοι στο χθεσινό «The 2Night Show» και μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία τους στο Power of Love, εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δώρος Παναγίδης: Φύγαμε από το Power of Love γιατί θίχτηκε η αξιοπρέπεια μας

Ο Δώρος στάθηκε αρχικά στους λόγους που τους οδήγησαν μπουν σε ένα ριάλιτι, το οποίο δεν γνώριζαν πως θα εξελιχθεί. «Όλα τα παιδιά που μπήκαμε στο Power of Love δεν γνωρίζαμε το concept του παιχνιδιού, όπως τώρα που μπαίνουν με τακτική. Μπήκαμε για να αποκτήσουμε αναγνωρισιμότητα και να μας ανοιχτούν κάποιες πόρτες. Όλοι ξέραμε ότι ήταν το λάθος ριάλιτι, κανείς δεν ήθελε να ερωτευτεί σε ένα σπίτι» είπε σχετικά με την εμπειρία του στο Power of Love.

Ο Κύπριος συνέχισε για τους λόγους που αποχώρησε μαζί με την Αθηνά από το παιχνίδι: «Εκεί που νιώσαμε ότι θίγεται η αξιοπρέπεια μας και κάποια πράγματα δεν μας ταιριάζουν ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε και πιστεύω πως σωστά πράξαμε, γιατί δείξαμε πως δεν ήμασταν εκεί για κανένα έπαθλο και δεν μπήκαμε σε διαδικασίες άσκοπου ανταγωνισμού, κακίας και όλων αυτών των κακών συναισθημάτων». Η Αθηνά εμφανίστηκε να συμφωνεί μαζί του και να δηλώνει πως ήταν απόφαση που πάρθηκε από κοινού.

«Είναι ένα ριάλιτι μονταρισμένο, παίζει 8 ώρες αλλά παρουσιάζουν ότι θέλουν για να προκαλέσουν καταστάσεις με τον παρουσιαστή να κάνει λαϊκό δικαστήριο» είπε ο Δώρος, που στη συνέχεια όμως χαρακτήρισε το παιχνίδι ως ένα σχολείο που του έδωσε πολλά μαθήματα και εξελίχθηκε.

Δείτε το απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS