CELEBRITIESSHOWBIZΔούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ: Οι φωτογραφίες απ' την 7ήμερη περιοδεία σε...

Δούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ: Οι φωτογραφίες απ’ την 7ήμερη περιοδεία σε Ινδία και Μπουτάν

To Hello! ακολούθησε το ζευγάρι στο υπερατλαντικό του ταξίδι και µεταφέρει όλες τις λεπτοµέρειες!

Της Εύας Βλαχάβα

Από τις πρώτες ώρες της άφιξης του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον στη Βομβάη, όλα τα Μέσα καταγράφουν λεπτομερώς το πρώτο κοινό ταξίδι τους μετά από δύο χρόνια. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο μεγάλο ταξίδι τους ήταν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ. Φυσικά, γι’ αυτό το επταήμερο τουρ, που περιλαμβάνει και επίσκεψη στο βασίλειο του Μπουτάν την Πέμπτη, 14 Απριλίου, δε γινόταν να μη δοθεί έμφαση στο ντύσιμο της 34χρονης Μίντλετον, η οποία θεωρείται διεθνές style icon. Έτσι, στη βαλίτσα της υπάρχουν περισσότερα από 20 σύνολα διεθνών οίκων, τα οποία έχει επιλέξει με βάση την ινδική κουλτούρα, που επιτάσσει χρώματα, αλλά και κομψότητα.

cambridge13

cambridge1Λίγο μετά την άφιξή τους στη Βομβάη και το «Taj Palace Hotel», όπου διαμένουν (ένθετη φωτό), ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που είχε δεχθεί το ξενοδοχείο το 2008. Εκεί, η 34χρονη Μίντλετον φόρεσε ένα κόκκινο ταγιέρ Alexander McQueen, μια τσάντα Russell & Bromley, παπούτσια Gianvito Rossi κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της σχεδιάστριας Cassandra Goad, που υπολογίζεται στις 1.460 λίρες.

 

Η πρώτη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε το ζευγάρι ήταν η απόδοση τιμής στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης του 2008 στο ξενοδοχείο «Taj Palace Hotel», όπου και διαμένουν. Για την πρώτη της εμφάνιση σε ινδικό έδαφος η Κάθριν Μίντλετον επέλεξε ένα φωτεινό ταγέρ Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με τσάντα Russell & Bromley, αξίας 165 λιρών, παπούτσια Gianvito Rossi, κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια «Temple of Heaven» της σχεδιάστριας Cassandra Goad, που υπολογίζεται ότι κοστίζει περί τις 1.460 λίρες.

cambridge3 cambridge4Το βράδυ της πρώτης ημέρας της περιοδείας του, το ζευγάρι παραβρέθηκε στο Bollywood Charity Gala, στο οποίο γνώρισε τους ηθοποιούς Αϊσουάρια Ράι Μπάτσαν και Σαρούκ Καν (αριστερά). Η Κάθριν Μίντλετον τίμησε τη χώρα επιλέγοντας μια εμπνευσμένη από το παραδοσιακό σάρι μπλε ολοκέντητη τουαλέτα Jenny Packham, την οποία συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια του Ινδού σχεδιαστή Amrapali, αξίας 2.500 λιρών.

 

Λίγο αργότερα, φορώντας ένα αέρινο, καλοκαιρινό και boho φόρεμα της Ινδής σχεδιάστριας Anita Dongre, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, έδειξαν τη σπορ πλευρά τους: αφού περπάτησαν στη Βομβάη και συνομίλησαν με κατοίκους, κατευθύνθηκαν στο «Banganga Water Tank», όπου απέδωσαν προσφορά, φορώντας το παραδοσιακό κολιέ από λουλούδια μάριγκολντ.

cambridge2

cambridge5

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ την πρώτη μέρα της περιοδείας τους συμμετείχαν σε παραδοσιακές τελετουργίες, όπως η απόδοση τιμής στο Banganga Water Tank (κάτω), ενώ περπάτησαν στην πόλη και έπαιξαν ποδόσφαιρο και κρίκετ με παιδιά που προστατεύονται από Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

 

Παρά τις 9 ώρες πτήσης από το Λονδίνο στην Ινδία, οι δυο τους επέδειξαν απίστευτη ενεργητικότητα, παίζοντας κρίκετ και ποδόσφαιρο με τα παιδιά των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών «Magic Bus», «Childline» και «Doorstep». Στην τελευταία εκδήλωση κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας τους παραβρέθηκαν στη δεξίωση προς τιμήν τους, Bollywood Charity Gala. Εκεί παρακολούθησαν παραδοσιακά μουσικά και χορευτικά δρώμενα, ενώ συνομίλησαν με την αφρόκρεμα του Μπόλιγουντ, την «Αντζελίνα Τζολί της Ινδίας» Αϊσουάρια Ράι Μπάτσαν και τον ηθοποιό και τραγουδιστή Σαρούκ Καν.

cambridge6 cambridge7 cambridge8

Η Κάθριν Μίντλετον δεν κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και για το ντύσιμό της: ένα boho φόρεμα της Ινδής σχεδιάστριας Anita Dongre, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες Mint Velvet, αξίας 99 λιρών, κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Accessorize, αξίας μόλις 8 λιρών!

 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε να τιμήσει τη χώρα που τη φιλοξενεί φορώντας μια τουαλέτα εμπνευσμένη από το παραδοσιακό σάρι: μια ολοκέντητη Jenny Packham δημιουργία σε royal blue χρώμα με ασορτί κάπα, η οποία διακοσμήθηκε ειδικά γι’ αυτήν στην Ινδία. Ακόμα περισσότερη λάμψη έδωσε με τα διαμαντένια σκουλαρίκια του Ινδού σχεδιαστή Amrapali, των οποίων η αξία υπολογίζεται στις 2.500 λίρες, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σ’ ένα κομψό, χαμηλό σινιόν. Την επόμενη μέρα, νωρίς το πρωί, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον ταξίδεψαν στο Νέο Δελχί, όπου επισκέφθηκαν το μουσείο του Γκάντι και την India Gate, καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη των 70.000 Ινδών ανδρών του βρετανικού στρατού που έχασαν τη ζωή τους εκεί κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

cambridge9

cambidge14

cambridge11

Τη δεύτερη μέρα της περιοδείας, η Κάθριν Μίντλετον, φορώντας ένα λευκό Emilia Wickstead φόρεμα και κρατώντας ένα Μulberry clutch, πάντοτε στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, παρευρέθηκε σε μια ακόμα σειρά από εκδηλώσεις.

cambridge12Φορώντας μάξι φούστα και κροπ τοπ με ασπρόμαυρο μοτίβο Alice Temperley, σε garden party προς τιμήν των επερχόμενων 90ών γενεθλίων της βασίλισσας.

cambridge10Πριν από την αναχώρησή τους για την Ινδία, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έδωσαν δεξίωση στο Παλάτι του Κένσιγκντον.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια ακόμα στάση στο «The Social», καφέ και εκθεσιακό κέντρο, στο οποίο ταλαντούχοι επιχειρηματίες παρουσιάζουν τις ιδέες τους. Σ’ ένα από τα περίπτερα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφτιαξε μόνος του ένα παραδοσιακό γλύκισμα, το οποίο και δοκίμασε, ενώ οδήγησε και μια Formula E. Για την εμφάνισή της εκεί, η Κάθριν Μίντλετον επέλεξε ένα λευκό φόρεμα αξίας 1.700 λιρών της αγαπημένης της σχεδιάστριας Emilia Wickstead, το οποίο συνδύασε με λευκό Μulberry clutch. Η δεύτερη μέρα της περιοδείας έκλεισε μ’ ένα garden party προς τιμήν των 90ών γενεθλίων της βασίλισσας. Η Κάθριν Μίντλετον ήταν και πάλι απολύτως κομψή, φορώντας μια δαντελένια φούστα και κροπ τοπ Alice Temperley σε ασπρόμαυρο μοτίβο, συνολικής αξίας περίπου 4.000 λιρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS