CELEBRITIESSHOWBIZΔούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Εμπόδια στο γάμο τους δημιουργεί η μητέρα...

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Εμπόδια στο γάμο τους δημιουργεί η μητέρα του γαμπρού

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Δούκισσα Νομικού καλείται να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα που άρχισαν να εμφανίζονται.

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο έχει αναλάβει όλη την επιμέλεια και την οργάνωση της πιο σημαντικής στιγμής της ζωής της. Ωστόσο, η μητέρα του αγαπημένου της και μέλλουσα πεθερά της φαίνεται να προβάλει έντονα την άποψή της όσον αφορά στις διαδικασίες του επικείμενου γάμου και ιδιαίτερα στο θέμα των καλεσμένων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ciao, η μητέρα του γαμπρού, Ελένη Κόκκαλη, επιθυμεί ο γάμος να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, καθώς επίσης φαίνεται να είναι αρνητική και με την ιδέα να παρεβρεθούν στο γάμο πρόσωπα της showbiz, τα οποία προέρχονται από τον κύκλο της Δούκισσας Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται να υποχωρεί μετά την πρόταση του συντρόφου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, να κάνουν ένα πάρτι μετά το γάμο, λίγες μέρες αργότερα ή ακόμα και τον Σεπτέμβριο, όπου θα μπορεί να καλέσει όσους επιθυμεί, σχολιάζουν τα ίδια δημοσιεύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS