CELEBRITIESSHOWBIZΈκλεψαν τη Δανάη Μπάρκα στο ταξίδι της στη Βαρκελώνη - Η περιγραφή...

Έκλεψαν τη Δανάη Μπάρκα στο ταξίδι της στη Βαρκελώνη – Η περιγραφή της on air

Θύμα κλοπής έπεσε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Βαρκελώνη.

Όπως ανέφερε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της, βρισκόταν σε ένα πολυκατάστημα με την Κάλλη Μαυρογένη, όταν έγινε το περιστατικό.

“Εγώ πάντα είμαι πολύ προσεκτική, δεν έχω χάσει ποτέ τίποτα, δεν μου έχουν κλέψει ποτέ τίποτα. Ποτέ. Σε κανένα ταξίδι και εντοπίζω δυο κορίτσια πολύ περίεργα, να με κοιτάνε και περίεργα, να κοιτάνε αυτά που φόραγα, να με πλησιάζουν. Λέω στην Κάλλη “μας πλησιάζουν απειλητικά αυτά τα κορίτσια, το νου σου…
Κάποια στιγμή λοιπόν, αφού με έχουν ξαναπλησιάσει…λέω “Κάλλη, θα σε κλέψουν, τα πράγματά σου γρήγορα”. Κι έτσι όπως το λέω στην Κάλλη και πιάνω την τσάντα μου, συνειδητοποιώ ότι το ένα μου φερμουάρ είναι ανοιχτό. Λέω εγώ φερμουάρ ανοιχτό, ποτέ και λείπει και το πορτοφόλι. Παθαίνω πανικό, τρέχω στον σεκιούριτι και λέω να κλείσουν τις πόρτες, να ενεργοποίηστε κάμερες γιατί με έκλεψαν. Εγώ λέω “δεν φεύγω αν δεν μου βρείτε το πορτοφόλι. Πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα, είναι μέσα τα διπλώματά μου”. Μου λέει αυτός τι έγινε και λέω εγώ “είμαι σίγουρη ότι είναι δύο κορίτσια”. Μου ανοίγει την πόρτα του σεκιούριτι και μου λέει “είναι αυτές;” και λέω “αυτές είναι”.

Δείτε τη συνέχεια στο παρακάτω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS