CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη: «40 χρόνια διαφορά ηλικίας; Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην...

Ελένη Μενεγάκη: «40 χρόνια διαφορά ηλικίας; Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην πω αυτό που αισθάνομαι» (vid)

“Μου δημιουργεί… κάτι μου δημιουργεί, συγνώμη κιόλας. Μιλάμε για τέσσερις δεκαετίες”.

Τη μεγάλη διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια σχολίασαν σήμερα (24/5) η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της εκπομπής της. Αφορμή για την κουβέντα που άνοιξε στο πάνελ στάθηκε η σχέση της Cher με τον κατά 40 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, όπου η παρουσιάστρια του MEGA δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της.

«Ρε παιδιά, συγνώμη, δεν θέλω να ρωτάω ηλικίες αλλά πόσο χρονών είναι η Σερ;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ, με τους συνεργάτες της να την πληροφορούν πως η Αμερικανή superstar είναι 78 ετών.

«Καλά τα λέει η γυναίκα αλλά το θέμα δεν είναι αν θα βρεις 70χρονο ή 75χρονο… αλλά τώρα πραγματικά, μπορεί να μην επιτρέπεται σε αυτή την εποχή να το λέμε, αλλά μιλάμε για 40 χρόνια, είναι μία άλλη ζωή. Συγνώμη, δεν μπορώ να μην πω αυτό που αισθάνομαι», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Είναι πολλά τα χρόνια. Καταλαβαίνω τα συναισθήματα, καταλαβαίνω ότι με έναν άνθρωπο παρά τη διαφορά ηλικίας μπορεί να κάνεις καλή παρέα, να αγαπάς κάποιον και να τον νοιάζεσαι αλλά μιλάμε για μία άλλη γενιά. Όταν ο ένας τρέχει και ο άλλος περπατάει με δυσκολία, με την καλή έννοια το λέω», σχολιάζει η Ελένη Μενεγάκη για τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

«Μου δημιουργεί… κάτι μου δημιουργεί, συγνώμη κιόλας. Μιλάμε για τέσσερις δεκαετίες», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Μενεγάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS