CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη: Έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 ή όχι;

Ελένη Μενεγάκη: Έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 ή όχι;

Ετοιμάζει ή όχι τελικά την μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη; Οι φήμες πάντως φουντώνουν και μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ στο «Secret», η Ελένη φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, το κανάλι το οποίο την έστεψε λαμπερή βασίλισσα της τηλεόρασης.

Η συμφωνία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «ψηνόταν» από τα τέλη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, με τον Θοδωρή Κυριακού να έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τις συζητήσεις με την παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Eλένη Μενεγάκη: Η ιστορία ενός κοριτσιού που κατάφερε να γίνει «βασίλισσα» της tv για 30 χρόνια

Ωστόσο, ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρει ότι δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, αλλά είναι γεγονός ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις για τη μεγάλη της επιστροφή.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα όλες αυτές οι φήμες να προέρχονται από «πυροτέχνημα» που εκτοξεύεται μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.  Τίποτα όπως φαίνεται δεν είναι σίγουρο κι εμείς αναμένουμε να δούμε εάν θα επιστρέψει ή όχι στα τηλεοπτικά δρώμενα η βασίλισσα της ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα στο κανάλι που ουσιαστικά έχτισε τον μύθο της, στον ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS