CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Φιλικές σχέσεις 7 χρόνια μετά το διαζύγιο

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Φιλικές σχέσεις 7 χρόνια μετά το διαζύγιο

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Είναι γονείς τριών παιδιών, ο χρόνος έχει απαλύνει τα σημάδια του ξαφνικού –όπως φάνηκε τότε– διαζυγίου τους, και όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Hello! με αποκλειστικές φωτογραφίες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν τακτική επικοινωνία για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους, ενώ οι σχέσεις τους είναι πολιτισμένες και φιλικές.

Η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της συναντήθηκαν αμέσως μετά την εκπομπή της την περασμένη Πέμπτη, στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας, με προορισμό το Κολωνάκι, για μια κοινή τους υποχρέωση.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ήταν ο Μάκης Παντζόπουλος αυτός που μετέφερε την Ελένη Μενεγάκη μέχρι το σημείο συνάντησης με τον πρώην σύζυγό της, όπως αποδεικνύουν τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το Hello!.

Μάλλον, βέβαια, φαντάζει λογικό να μη ζηλεύει ο σύντροφος –και σύζυγος κατά πολλούς– της παρουσιάστριας, καθώς εκείνη συχνά-πυκνά εκφράζει το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του, ακόμη και on air. Μάλιστα, στην τελευταία της εκπομπή πριν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε μέσα από την εκπομπή της ότι «Ο έρωτας είναι σπουδαίο πράγμα, να διατηρούμε υπέροχη την ερωτική μας ζωή με τον άνθρωπό μας, γιατρεύει τα πάντα, μας κάνει καλό». Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της αναχώρησαν για την αγαπημένη τους Άνδρο και «έπιασαν τον Μάη» στο προσωπικό τους καταφύγιο, στα Άχλα, με την Ελένη Μενεγάκη να έχει δηλώσει μέσω της εκπομπής της πως βρίσκεται σε μαγειρικά κέφια! Μαζί τους ταξίδεψαν και η μητέρα της, Ζέτα, με τον σύζυγό της, Στέλιο Μισόκαλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS