CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Μια σπανιότατη συνάντηση, επτά χρόνια μετά το...

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Μια σπανιότατη συνάντηση, επτά χρόνια μετά το διαζύγιό τους

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2010 το ελληνικό Hello! κυκλοφορούσε με έκτακτη πολυσέλιδη έκδοση, αφιερωμένη στο πολύκροτο και αναπάντεχο διαζύγιο του χρυσού, τότε, τηλεοπτικού ζευγαριού.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είχαν ανακοινώσει το χωρισμό τους έπειτα από εννέα χρόνια γάμου και 11 συνολικά χρόνια σχέσης με δελτίο Τύπου (κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα) μόλις μία μέρα πριν.

Επτά χρόνια μετά, παρά τα πολυάριθμα πρωτοσέλιδα που έχουν κυκλοφορήσει με θέμα τις υποτιθέμενες διαταραγμένες σχέσεις και τις αντεκδικήσεις τους, το Hello! παρουσιάζει ένα σπανιότατο οπτικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως το ζευγάρι διατηρεί ανοιχτούς επικοινωνιακούς διαύλους.

Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει πως οι σχέσεις τους είναι κακές, ενώ δεν έχουν ποτέ προβεί σε αρνητικές δηλώσεις ούτε έχουν ανταλλάξει πυρά δημοσίως. Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, και παρά τις οικονομικές εκκρεμότητες που παραμένουν ανοιχτές, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν προτεραιότητα τα τρία παιδιά τους, τον 14χρονο Άγγελο (ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 2002), τη 12χρονη Βαλέρια (η οποία είχε τα γενέθλιά της πριν από λίγες ημέρες, καθώς είναι γεννημένη στις 8 Φεβρουαρίου του 2002) και την 9χρονη Βαλέρια (η οποία ήρθε στον κόσμο στις 28 Ιανουαρίου του 2008). Ο φακός του Hello! εντόπισε το πρώην ζευγάρι σε συνάντησή του στην Κηφισιά.

Πιθανότατα δεν είναι η μοναδική όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι μία από τις εξαιρετικά σπάνιες που έχουν καταγραφεί. Μάλιστα, για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα το ραντεβού τους είχε κλειστεί στο αυτοκίνητο της παρουσιάστριας και πραγματοποιήθηκε εν κινήσει. Και όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε, η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε τη θέση του οδηγού στον πρώην σύζυγό της με άνεση. Σε ένα παράξενο γύρισμα της τύχης και προφανέστατα λόγω του ότι και οι δύο είναι πολυάσχολοι, η συνάντησή τους έγινε την ημέρα των ερωτευμένων, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS