CELEBRITIESSHOWBIZΈλλη Στάη: Βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα

Έλλη Στάη: Βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα

Η γυναίκα με τη δυναμική καριέρα έχει υπάρξει εξίσου δυναμική στην προσωπική της ζωή.

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου   

Η Έλλη Στάη έχει αποδείξει στην πολύχρονη καριέρα της ότι πίσω από το δυναμικό της βλέμμα κρύβεται μια εξίσου δυναμική προσωπικότητα. Κι αυτό είναι που έχει καθορίσει και την ερωτική της ζωή. Η εικόνα της «σιδηράς κυρίας» της δημοσιογραφίας, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, την έχει δυσκολέψει στις ερωτικές της σχέσεις.

«Ο λόγος που με γοητεύει το στοιχείο του δυναμισμού στους άντρες είναι γιατί έτσι μπορώ να έχω μια ισορροπημένη σχέση. Κι επειδή είμαι δυναμική μέχρι θανάτου, μέχρι εξόντωσης των γύρω μου –είτε συνεργάτης είναι είτε σύντροφος– φαίνεται ότι αυτόματα το ζητώ, για να μπορέσω να συνυπάρξω», παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της σε κυπριακό έντυπο.Στην ίδια συνέντευξη, πάντως, εξομολογήθηκε πως αυτή την περίοδο είναι καλά στην προσωπική της ζωή, και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει το Hello! δεν επιβεβαιώνουν απλά τη φημολογούμενη σχέση της με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα, αλλά κι ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του. «Μ’ αρέσει η δύναμη στους άντρες. Κάθε φύσης δύναμη: εγκεφαλική, ψυχολογική, σωματική», έχει πει, τονίζοντας πως ο έρωτας «Είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής μου». Ο έρωτας, άλλωστε, την οδήγησε τέσσερις φορές στα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου).

stai2Εδώ και καιρό οι φήμες την ήθελαν ευτυχισμένη στο πλευρό του Νίκου Μουνδρέα. Οι φωτογραφίες τους, όπως δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στις εφημερίδες «Αγορά» και «Real News», το επιβεβαιώνουν. Το ζευγάρι διασκέδασε στο «Teatro», όπου εμφανίζονται η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

 

Η γεννημένη ως Έλλη Τσαρλαμπά, ούσα απόφοιτος της Νομικής Αθηνών γοητεύτηκε από το δικηγόρο Νίκο Στάη, που υπήρξε ο πρώτος της σύζυγος. Δεν απέκτησαν παιδί, συνεχίζουν ωστόσο να μοιράζονται το επώνυμό τους, το οποίο εκείνη κράτησε μετά το διαζύγιο. Τη δικηγορία τη σπούδασε μεν, την άσκησε ελάχιστα όμως, αφού την κέρδισε η δημοσιογραφία.

stai12

stai11Ο Διονύσης Λιβανός, σύντροφός της στις αρχές του ’90, και οι δυο τους σε διακοπές στην Ελούντα με τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, τον Γιώργο Λιάνη και τον Κάρολο Παπούλια.

 

Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο επίσης δημοσιογράφος και γενικός διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Δημήτρης Κατσίμης, με τον οποίο απέκτησε το γιο της, Μάρκο, στις 30 Ιουλίου του 1984. «Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Δεν τα κατάφερα για πολλούς λόγους. Ήταν ένα πρόβλημα για τις γυναίκες της γενιάς μου. Δεν μπορούσαμε να τα κουμαντάρουμε όλα: οικογένεια, καριέρα, τον εαυτό μας», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

stai10

stai9Με το μονάκριβο γιο της, Μάρκο Κατσίμη.

Ο μοναδικός της έρωτας που δεν κατέληξε σε γάμο, παρά την πολύχρονη σχέση τους, υπήρξε ο πρώην υπουργός Τουρισμού Διονύσης Λιβανός, με τον οποίο χώρισαν το 1997.

stai6stai4

atai5Ο γάμος της με τον Στέλιο Παναγόπουλο κράτησε επτά χρόνια, ενώ η τέλεσή του στο δημαρχείο της Αθήνας είχε προκαλέσει φρενίτιδα στους φωτογράφους.

 

Δύο χρόνια αργότερα, στο δημαρχείο της Αθήνας, παντρεύτηκε τον πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Στέλιο Παναγόπουλο, σ’ ένα γάμο που κράτησε επτά χρόνια. Το διαζύγιό τους ακολούθησε το 2008 ο γάμος της με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, με το διαζύγιό τους να βγαίνει το 2013.

stai3

stai7Με τον Μιχάλη Γουλανδρή υπήρξαν παντρεμένοι από το 2008 έως το 2013. 

«Παρόλο που παντρεύτηκα αρκετές φορές, είμαι μοναχικός άνθρωπος. Τα δύο στοιχήματα που δεν ήθελα να χάσω –και δεν έχασα– ήταν το παιδί και η δουλειά μου. Αυτά κατέκλυσαν τη ζωή μου. Ε, είναι full time job και το ένα και το άλλο», έχει εξομολογηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS