CELEBRITIESSHOWBIZΈλληνας ηθοποιός εξομολογείται για τα "σκοτεινά" χρόνια με αλκοόλ & ουσίες

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται για τα “σκοτεινά” χρόνια με αλκοόλ & ουσίες

Μετά από την μετακόμισή του και τις προσπάθειές του να στήσει μία καριέρα στην Αμερική, ο Άνθιμος Ανανιάδης επέστρεψε στην Ελλάδα και μπήκε ξανά στη ζωή του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί κάθε Παρασκευή το Dancing with the Stars. Ο ηθοποιός που τον χωρίζει μία ανάσα για να κρατήσει στα χέρια του τον γιο του, μιλώντας στην εκπομπή Celebrity life Game αναφέρθηκε σε πολλές πτυχές της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Γαζή: Αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σκοτεινή -όπως χαρακτηριστικά την ονόμασε- περίοδο της ζωής του. «Δεν ήταν τόσο με κάποια ναρκωτικά. Ποτέ με κάποια αλκοολούχα. Ήταν πιο πολύ δική μου σκοτεινή περίοδος. Επειδή προσπαθείς να συγκρατηθείς από κάπου πολλές φορές το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά ή κάτι άλλο μπορεί να έχεις την ψευδαίσθηση ότι μέσα από αυτό θα είσαι λίγο καλύτερα», είπε, χωρίς να κρύψει ότι είχε μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες όταν ήταν μικρότερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνθιμος Ανανιάδης: Το ταξίδι του στην Ελλάδα, η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και η νέα ταινία που ετοιμάζει στη Νέα Υόρκη

Αυτό που υπογράμμισε, δηλώνοντας ότι είναι απόλυτα έτοιμος,  είναι ο ερχομός του πρώτου παιδιού του: «Θέλω να το ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS