CELEBRITIESSHOWBIZΈλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το μάθει κανείς

Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το μάθει κανείς

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο του Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο ηθοποιός και χορευτής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σταυριάνα Γαρναβού, στο Δημαρχείο της Κέρκυρας, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

 

Το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση επειδή σε μερικούς μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο του παιδί.

Την είδηση του γάμου την έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ιβάν Σβιτάιλο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα τώρα είδαν και το φως της δημοσιότητας ορισμένες φωτογραφίες από την τελετή.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Realnew” είπε: «Ναι, παντρεύτηκα τη Σταυριάνα μου και θα γίνω και μπαμπάς! Είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό… Δεν μπορώ να σου περιγράψω την ευτυχία που νιώθω».

 

Ποιο θα είναι το φύλο του μωρού; «Κορίτσι περιμένουμε! Κοριτσάκι! Κι έχω μεγάλη χαρά γι’ αυτό! Έπειτα από πέντε χρόνια δυνατής σχέσης με τη Σταυριάνα, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο περιμένοντας το παιδί μας και μετά τη γέννησή του θα κάνουμε και θρησκευτικό! Από την ώρα που έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Πάντα έλεγα πως ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί και να που έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Ανυπομονώ να σφίξω στην αγκαλιά μου την κόρη μας, που θα έρθει σε έξι μήνες!».

 

Ο Ιβάν Σβιτάιλο δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη του Σταυριάνα: «Είναι ο άνθρωπός μου, είναι η γυναίκα που ευτυχώ πλάι της εδώ και πέντε χρόνια. Είναι ένα ξεχωριστό, γενναιόδωρο πλάσμα, γεμάτο χάρες. Δεν είναι όμορφη μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά! Τη λατρεύω!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS