CELEBRITIESSHOWBIZΈνα hardcore reality: Ποιο love game αποπλάνησης και παραπλάνησης θα δούμε σύντομα;

Ένα hardcore reality: Ποιο love game αποπλάνησης και παραπλάνησης θα δούμε σύντομα;

Σ’ αυτό το παιχνίδι σχέσεων, οι παίκτες -ζευγάρια και singles– δεν ψάχνουν την αγάπη, ψάχνουν πού κρύβεται η αγάπη, για να την αποκαλύψουν. Ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης, με στόχο ένα έπαθλο χρηματικής αξίας €30.000.

 

Το «Game of Love», ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη στις 22.15 και θα προβάλλεται Τετάρτη με Παρασκευή, με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο. Τι θα δούμε; Παίκτες έτοιμους για όλα «στο παιχνίδι σχέσεων», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30 χιλιάδες ευρώ. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις πολλές. Αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, flirt και ερωτισμός στο full. Για να κερδίσουν τα ζευγάρια, ο μόνος τρόπος είναι να κρύψουν τη σχέση τους απ’ όλους και να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι singles. Αλλά όταν παίζεις με τη φωτιά, μπορεί να καείς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Χριστόπουλος – Anita Brand: Η πρώτη φωτογράφηση του ζευγαριού!

Μια ομάδα singles, θα ζήσει μαζί τους, για να διεκδικήσουν με τη σειρά τους το μεγάλο έπαθλο. Οι singles θα χρησιμοποιήσουν τα θέλγητρά τους για να κερδίσουν, αποκαλύπτοντας τα ζευγάρια το ένα μετά το άλλο. Στο τέλος της διαδρομής, όμως, καθαρή θα τη βγάλουν μόνο δύο. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένα να φτάσουν τα ζευγάρια για να κερδίσουν το έπαθλο και να αποδείξουν τη δύναμη της αγάπης τους; Μεταξύ αγάπης και στρατηγικής, τι θα θριαμβεύσει; Αποπλάνηση, πρόκληση, πειρασμοί, προδοσία ζήλεια. Είναι η αγάπη το πιο δυνατό όπλο στη φαρέτρα; Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες δεν ψάχνουν την αγάπη, ψάχνουν πού κρύβεται η αγάπη για να την αποκαλύψουν και να κερδίσουν. Ο τηλεθεατής, όμως, γνωρίζει τα πάντα. Παρακολουθεί ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης. Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί. Ή μήπως χωρεί;

 

Τι δεν ξέρετε για το νέο αυτό τηλεοπτικό project;

  • Οι παίκτες μπορεί να μην είναι έγκλειστοι σε σπίτι με τη λογική του reality, ωστόσο μένουν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο ενώ τα βράδια έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν ερωτικά ραντεβού με την κάμερα να τους ακολουθεί.
  • Κάθε βράδυ επιλέγουν με ποιος θέλει να κοιμηθεί με ποιον, σε αντίθεση με το Power Of Love που οι παίκτες μένουν σε ξεχωριστά σπίτια.
  • Σε αντίθεση με το Power Of Love, στο Game Of Love όλα επιτρέπονται αφού κάθε επεισόδιο θα μεταδίδεται στη βραδινή ζώνη. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο υπάρχει έντονο το ερωτικό στοιχείο ενώ αφήνεται να εννοηθεί πως κάποιοι από τους παίκτες έχουν κάνει ήδη sex!
  • Το reality προβλήθηκε την περασμένη χρονιά στη Γαλλία και συμμετείχαν 5 ζευγάρια και 7 singles. Εκεί οι καταστάσεις έφτασαν στα άκρα, αφού υπήρξαν ερωτικά παιχνίδια μεταξύ γυναικών, αλλά και σκηνές βίας που προήλθαν από εκρήξεις ζήλιας.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, πάντως, κάτι ανάλογο με αυτά τα περιστατικά δεν είναι απίθανο να δούμε και στην ελληνική εκδοχή του reality, αφού μαθαίνουμε πως οι παίκτες δεν έχουν περιορισμό ώστε να αλληλεπιδράσουν μόνο σε straight σχέσεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS