CELEBRITIESSHOWBIZΈνας ακόμη γάμος έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο - Ποιος ηθοποιός παντρεύτηκε; (εικόνες)

Ένας ακόμη γάμος έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο – Ποιος ηθοποιός παντρεύτηκε; (εικόνες)

To Σαββατοκύριακο που πέρασε έγιναν τρεις γάμοι στην κυπριακή showbiz και τρεις στην ελληνική. Εκτός από τον γάμο του Αντώνη Σρόιτερ και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε από το My Style Rock, ένας ακόμη ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζευγάρι της κοσμικής ζωής της Κύπρου παντρεύτηκε – Δείτε στιγμιότυπα από τον γάμο!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Δεπάστα και την σύντροφό του, Τζούλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αναγιωτός & Βαλεντίνα Νικολάου παντρεύτηκαν! Εικόνες από τον παραδοσιακό γάμο τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σίφνο και η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα που διατηρεί μαζί του φιλικές σχέσεις, ανέβασε φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο στο Facebook γράφοντας: «Αυτός είναι ο Γιώργος μας. Ο Γιώργος (μας) είναι η χαρά της ζωής (μας) αλλά και γενικότερα. Χθες ήταν τόσο όμορφος όσο δεν τον είχαμε ξαναδεί-ίσως χάρη στην Τζούλια (μας). Να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι και τόσο λαμπεροί. Δεπάστα, (δυστυχώς) σε αγαπώ».

View this post on Instagram

Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου με τα δώρα της φιλίας τους . Κάποιοι όμως θα ρθουν κι αυτό που φέρουν δεν προσδιορίζεται . Είναι πέρα και πάνω απ τη φιλία … είναι απλά εκείνοι που νιώθεις ότι χωρίς αυτούς δεν μπορείς να ζήσεις , και κάθε τους χαμόγελο είναι για σενα μια συγκίνηση που σε κάνει να θες να εκραγείς !! Με εσάς νιώθω ότι έχω τον κόσμο όλο ! Να μας ζήσετε !!! #justmarried #love @juliavisvardi @giorgosdepastas

A post shared by Γιώργος Λύρας / Giorgos Lyras (@george_lyras) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS