CELEBRITIESSHOWBIZΕπιβεβαίωσε τον γάμο του ο Αλβάρο! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο

Επιβεβαίωσε τον γάμο του ο Αλβάρο! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο

Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται με την Denize Severo , λίγους μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του από την Αθηνά Ωνάση, επιβεβαίωσε ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το μυστήριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο περιβόητος κόκκινος φάκελος που καίει τον Αλβάρο και καθόρισε το διαζύγιο (βίντεο)

«Θα παντρευτούμε στην Πορτογαλία. Αγαπάμε αυτή τη χώρα και εγώ έχω πορτογαλικό διαβατήριο», είπε ο Βραζιλιάνος ιππέας στην ιστοσελίδα bunte, προσθέτοντας πως η τελετή θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην πόλη Αλγκάρβε. «Έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρομαντικές διακοπές για τον Αλβάρο και τη νέα αγαπημένη του στο Κάπρι

Θυμίζουμε πως το διαζύγιο Αθηνάς – Doda ήταν επεισοδιακό, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα. Αν και εκείνος είχε απαιτήσεις που άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια, βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την «χρυσή κληρονόμο», το δικαστήριο του επιδίκασε μικρότερο ποσό, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS