CELEBRITIESSHOWBIZEros Ramazzotti: Τα δύο 24ωρά του στην Κύπρο

Eros Ramazzotti: Τα δύο 24ωρά του στην Κύπρο

Έφτασε ινκόγκνιτο, χωρίς φανφάρες και έφυγε το ίδιο αθόρυβα. Ο λόγος για τον Eros Ramazzotti που μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε ένα σύντομο ταξίδι στην Κύπρο μαζί με τους μουσικούς του, τον μάνατζέρ του και τους ανθρώπους που προσέχουν για την ασφάλειά του.

Τον τραγουδιστή κάλεσε στο νησί μας υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας, προκειμένου να τραγουδήσει στο πριβέ πάρτι γενεθλίων του.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy, έμεινε στην Admiral Suite του ξενοδοχείου St Raphael Resort στη Λεμεσό για δύο βράδια και ήταν πολύ επικοινωνιακός με τον κόσμο.

ramazzotti2 ramazzotti3

Μάλιστα, ήταν σε τόσο καλή διάθεση, που κυκλοφορούσε άνετα στους χώρους του ξενοδοχείου, τραγουδούσε και φωτογραφιζόταν μαζί με τον κόσμο που τον προσέγγιζε.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του απόλαυσε μεσογειακά εδέσματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Sailor’s Rest, δείχνοντας προτίμηση στο λαβράκι και τον βλάχο, ενώ δοκίμασε αποκλειστικά κυπριακά κρασιά.

Όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την υγεία και την εμφάνισή του, αφού ξεκινούσε τη μέρα του με γυμναστική εντός του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το πριβέ πάρτι δεν πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, όμως έχει κυκλοφορήσει στα social media βίντεο από τον Eros Ramazzotti επί σκηνής, να διασκεδάζει με τη μοναδική φωνή του τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του εορταζόμενου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS