CELEBRITIESSHOWBIZΈτοιμο το νυφικό της Κρίστης Αγαπίου (φωτογραφία)

Έτοιμο το νυφικό της Κρίστης Αγαπίου (φωτογραφία)

Τις φθινοπωρινές ημέρες του Σεπτεμβρίου θα ντυθεί νυφούλα η Κρίστη Αγαπίου και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Πανίκο Λειβαδιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού θα παντρευτούν Κρίστη Αγαπίου και Πανίκος Λειβαδιώτης;

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα επιμελείται όλες τις λεπτομέρειες για την ημέρα του γάμου τους, ώστε να είναι όλα όπως τα ονειρεύονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίστη Αγαπίου: «Σε λιγότερο από ένα μήνα ο γάμος» (φωτογραφία)

Από τις  γαμήλιες προετοιμασίες φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η πρόβα νυφικού. Η Κρίστη Αγαπίου μοιράστηκε μια φωτογραφία στα social media, όπου φαίνεται να κρατάει το νυφικό της και να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Όμικρον είχε αναφερθεί σε λεπτομέρειες για την επιλογή του νυφικού της, το οποίο φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας Κύπριας σχεδιάστριας, Στάλως Θεοδώρου.

«Ήθελα κάτι απλό, που να ταιριάζει στην ηλικία μου, με το οποίο να νιώθω ο εαυτός μου… Στην αρχή νόμιζα πως θα ήταν δύσκολο, και παρόλο που ήθελα να περάσω από τη διαδικασία να δοκιμάσω διάφορα νυφικά μέχρι να βρω το ιδανικό, ήξερα ότι θα κατέληγα στη Στάλω Θεοδώρου, με την οποία συνεργαστήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν. Από την πρώτη πρόβα είχε καταλάβει ακριβώς τι είχα στο μυαλό μου, χωρίς να χρειαστεί να πω πολλά. Και νιώθω ότι το φόρεμά μου θα γίνει με αγάπη», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κρίστη Αγαπίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS