CELEBRITIESSHOWBIZEurovision 2017: Το παραμυθένιο φόρεμα της Demy που ξεχώρισε

Eurovision 2017: Το παραμυθένιο φόρεμα της Demy που ξεχώρισε

Μπορεί τα σκηνικά του Φωκά Ευαγγελινού και η φωνή της Demy να ήταν τα μαγικά «συστατικά» της επιτυχίας για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision, αλλά τις εντυπώσεις τράβηξε και η αστραφτερη δημιουργία που επέλεξε η τραγουδίστρια για το διαγωνισμό, κάνοντας έτσι τη διαφορά από τους άλλους διαγωνιζομένους, οι οποίοι προτίμησαν είτε κάτι πιο κιτς, είτε κάτι υπερβολικά σέξι.

Συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε ένα nude ημιδιάφανο φόρεμα διακοσμημένο με πολύτιμες πέτρες, δια χειρός των Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes, το οποίο είχε ενσωματωμένο ένα αστραφτερό κορμάκι, ένα σέξι σκίσιμο στο πλάι, ανοιχτό ντεκολτέ και ruffles στους ώμους.

Οι σχεδιαστές, Δημήτρης Αλεξάκης και Γρηγόρης Τριανταφύλλου προτίμησαν να αναδείξουν τα δίμετρα πόδια της τραγουδίστριας, διατηρώντας όμως τη φρέσκια και νεανική της εικόνα και το προσωπικό της στιλ.

Ο προσωπικός της στιλίστας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος ολοκλήρωσε το look της επιλέγοντας nude πέδιλα με Tsakiris Mallas, δαχτυλίδια Yannis Sergakis και κολιέ Eddie Borgo.

Όσο για το χτένισμα, η ίδια προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω κάνοντας ελαφρές μπούκλες, ενώ το κόκκινο κραγιόν που είναι και το αγαπημένο της ταίριαξε πολύ με όλο το σύνολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS