CELEBRITIESSHOWBIZEurovision: Οι πρώτες δηλώσεις του Hovig μετά την πρόκριση της Κύπρου στον...

Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις του Hovig μετά την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό

Σε απευθείας σύνδεση με το Κίεβο ήταν χθες η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου «Όλα για σένα» και η παρουσιάστρια μαζί με τους πανελίστες της μίλησαν μαζί με τον φετινό εκπρόσωπό μας, Hovig.

«Ήταν ο πιο δύσκολος ημιτελικός. Καταφέραμε, και εγώ και οι χορευτές, να είμαστε ισάξιοι με όλα αυτά τα μεγαθήρια που βγήκαν επάνω στη σκηνή. Και χθες στη διάσκεψη Τύπου τους είπα ότι πρέπει να αρχίσουν να υπολογίζουν περισσότερο την Κύπρο σε αυτό το διαγωνισμό.  Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω λάβει κάποια μηνύματα που με έκαναν να νιώσω απίστευτα όμορφα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις κάνει τη χώρα σου περήφανη. Ένιωσα ότι πίστεψαν και αυτοί στο δικό μου όνειρο. Η πρόβα πριν τον ημιτελικό πήγε άρτια και όλοι στο στάδιο μιλούσαν για εμάς. Αυτό μας βοήθησε πολύ. Δεν είχα καθόλου άγχος.» είπε ο τραγουδιστής.

Στην ερώτηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου εάν βρέθηκε μπροστά σε αυτό που περίμενε, είπε ότι οι προσδοκίες του ξεπεράστηκαν: «Ήταν ακόμη πιο ωραίο, είναι απίστευτο. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους τραγουδιστές από την Κύπρο να το ζήσουν έστω και μια φορά. Τα παιδιά από το ΡΙΚ όντως ξέρουν πολύ καλά αυτό το πράγμα. Είχα πολλές ανασφάλειες μέχρι να έρθουμε αλλά κατάλαβα μόλις ήρθαμε ότι είχαν δίκαιο σε όλα όσα μου έλεγαν. Όλοι ήταν άρτιοι, έχουμε μια ομάδα φέτος που μπορεί να τα πάει πολύ καλά.»

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής μετά την πρόκριση της Κύπρου:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS