CELEBRITIESSHOWBIZΕβελίνα Παπούλια: Καρέ - καρέ η μεταμόρφωσή της

Εβελίνα Παπούλια: Καρέ – καρέ η μεταμόρφωσή της

Της αρέσουν οι αλλαγές στο μήκος και στο χρώμα των μαλλιών της, και δεν διστάζει να υποστηρίξει το εκάστοτε look της, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα.

Της Μαρένας Καδιγιαννόπουλου

Η Εβελίνα Παπούλια πριν από μερικές ημέρες αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της για μια κοντή κουπ, κατάλληλη για το μιούζικαλ «Βίκτωρ-Βικτώρια», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί από τις 12 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Pantheon», στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με συμπρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργο Κοψιδά κ.ά.

papoulia4

To Hello! βρέθηκε αποκλειστικά στα παρασκήνια, όπου η ηθοποιός, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της και με τη έμπειρη ματιά του Βασίλη Μπουλούμπαση δοκίμασε διαφορετικές κουπ, μέχρι να καταλήξει στην πολύ κοντή, ιδανική για το ρόλο της Βικτώρια Γκραντ, μιας πάμπτωχης σοπράνο στο Παρίσι του μεσοπολέμου, η οποία αναγκάζεται να μεταμορφωθεί σε άνδρα, προκειμένου να βρει δουλειά ως τραγουδίστρια, ύστερα από υπόδειξη του ιμπρεσάριου Τόντι. Έτσι, γίνεται διάσημη ως Βίκτωρ, μέχρι που ένας Αμερικανός γκάνγκστερ την ερωτεύεται…

papoulia3

Σημειώνουμε ότι το οσκαρικό μιούζικαλ, που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1982, με πρωταγωνίστρια την Τζούλι Άντριους, σε σκηνοθεσία του Μπλέικ Έντουαρντς και μουσική του Χένρι Μαντσίνι, το 1995 μεταφέρθηκε ως θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ.

papoulia2

papoulia5

papoulia

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS